Az amit művelsz az nem az.Mi az értelmes vita a részedről....??,,,,nyomod az orosz gyűleleted 5 percet nem éltél nyugaton de te mindent is tudsz...elmondtam 1100000 én semleges vagyok veled ellentétben nekem nincs szükségen egyik oldalra sem veled ellentétben....milyen hozzáadott értéked van?..tank témában szarrá aláztak ezerszer...légvédelem...az orosz cuccok 0.0 rálátás...nyugat szopkodás ezer...azt sem tudod mi a HMZ keleten vagy nyugaton.....beleáltál....boki,,,flip....AO...kriss..koppany...stb stb stb....soha semmilyen területen nem ismerted el hogy esetleg tényleg nem érted az oroszokat.A szart te nyomod azzal,hogy azt hiszed OO-nak ....a te vagy akiket te képviselsz azok köcsög világnézetére van szükség.Sose gondoltam volna ,hogy egyet fogok érteni Molnibalageval.....de anno elmondta....sajnos túl egyszerű vagy vitapartnernek.......Csak nézzük a legutóbbi vergődésed......idézel egy szaros bulgár oldalt...elmondja nyugger és AO hogy vakon vagy .....erre nem azt mondod köszönöm uraim...hanem hogy a PESA SZARABB!!!!!!!!...szóval....sokkal sokkal sokkkal szerényebben....Viszont én a részemről most már ténylg nem írok neked többet,mert alkalmatlan vagy a rendszereddel együtt a beszélgetésre.
Az amit AO-val "művelt" Negan és én az igen.
Megjegyzem bárki aki elolvassa azt amit te írtál és azt amit AO, az tisztán látja, hogy minek számít az amit te művelsz és mi az amit ő "művel".