https://kepkuldes.com/image/99IEIfOSZD MEG VELÜNK! THX!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://kepkuldes.com/image/99IEIfOSZD MEG VELÜNK! THX!
Köszi próbáltam a képet én is megosztani nem sikerükt!
Lehet trolkodok egy kicsit ott!Valszeg nem tetszik, hogy gagyinak titulálom a videóit
Kommenteket olvasd, russian army ide akar jönni, kapunk még 1 nagytudású elemzőt vagy minitrollt.
Már úgy is unom ladátKommenteket olvasd, russian army ide akar jönni, kapunk még 1 nagytudású elemzőt vagy minitrollt.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!Kommenteket olvasd, russian army ide akar jönni, kapunk még 1 nagytudású elemzőt vagy minitrollt.
Russian army vagy gypsy army egy kaptafa! Egy-két új troll meg elfér még a puttonyban, legalább jót szórakozunk!Kommenteket olvasd, russian army ide akar jönni, kapunk még 1 nagytudású elemzőt vagy minitrollt.
Más a véleményem:Valszeg nem tetszik, hogy gagyinak titulálom a videóit
Russian army vagy gypsy army egy kaptafa! Egy-két új troll meg elfér még a puttonyban, legalább jót szórakozunk!
Leginkább a Zrínyi média által készített videókból van összevágva, a gyártói reklámvideókkal, ismeretet nem terjeszt magáról a témáról csak látványvideók (amikor meg próbálja akkor az a Wikipédia legalja)Más a véleményem:
- egész jól elkészített, jó minőségű anyagok,
- tájékoztató/ népszerű-ismeretterjesztő szinten,
- jobbak sok hivatalos propaganda anyagnál,
- nem csak magyarul "fogyasztható,
- nincs semmilyen irányba túlpolitizálva.
Van helye a területen.
U.I.: Így hirtelen nem találom, mit/hol írt a HTKA-ról. Valaki át tudná küldeni privátra? Köszönöm!
Hát ha itthon divat lenne az ilyesmi a Zrínyi média simán copyright strikeolhatná a csatornáját.Mindenki olyan videót csinál -egy pontig- amilyet akar, avagy nem szégyell; az a gond, hogy a sok pontatlanságot is tartalmazó videóit rakják be cikkekhez, holott teljes mértékben hozott anyagokból dolgozik (gondolom mindenféle engedély nélkül).
Leginkább a Zrínyi média által készített videókból van összevágva, a gyártói reklámvideókkal, ismeretet nem terjeszt magáról a témáról csak látványvideók (amikor meg próbálja akkor az a Wikipédia legalja)
A problémám az, hogy kegyetlen pontatlanok technikailag a videói (full más típus szerepel rajt, stb)
Csak azt írja, hogy negatívak vagyunk.
Mindenki olyan videót csinál -egy pontig- amilyet akar, avagy nem szégyell; az a gond, hogy a sok pontatlanságot is tartalmazó videóit rakják be cikkekhez, holott teljes mértékben hozott anyagokból dolgozik (gondolom mindenféle engedély nélkül).
Hát az én igényeimnek ez kevés és inkább hülyítés mint tájékoztatás. Az a szint ami jónak is mondható:A többséget hiába öntöd nyakon 3-4-5+ betűs rövidítésekkel --azok fontos tartalma ellenére-- a látványt jobban befogadják!
Sehol nem mondja, hogy magas szakmai tájékoztatást akar adni, összeszed alapvető tulajdonságokat, ráadásul a tutyi-mutyi hivatalos propaganda feladatának egy részét jobban ellátja, mint az.
Kb. azt adja amit ígér, sok más hasonló csatornához képest jó minőségben és azok átlagánál kevesebb, elfogadható bakikkal.
Én a kategóriájában az átlagnál jobbnak tartom, 1-5-ig tartó skálán 4,2!
Nekem.
Kinek mi, a másé is egy vélemény!
Nekem az a furcsa, hogy nálam egy "közismert", talán 500 éve itthon is énekelt egyházi -középkori dallam miatt letiltotta dániai megtekintéseket a youtube úgy, hogy nem is az az ének volt, csak annak a dallamára és nem máshonnan bevágott, hanem feljátszott zene volt; azért mert valami tulajdonjogi iroda Dániában bejegyeztette! Konkrétan indokolni kellett, hogy legalább a videót le ne vegyék. Na mindezt csak azért említem, mert más videóknál -pl. ezeknél az összeollózottaknál- meg az egész videó képi és zenei anyaga kvázi "lopott", mert szerintem a forrásmegjelölés sem szerepel.Hát ha itthon divat lenne az ilyesmi a Zrínyi média simán copyright strikeolhatná a csatornáját.
Ha már RedEffect, és román topik, ha esetleg valaki még nem látta volna :Hát az én igényeimnek ez kevés és inkább hülyítés mint tájékoztatás. Az a szint ami jónak is mondható:
Az Matsimus, Red Effect, Tank Encyclopedia,
Kézifegyvereknél a Forgotten Weapons.
Magyar részről meg Molni csatornáján kívül nem is igazán tudok olyat amit szívesen megnéznék.
Hát az én igényeimnek ez kevés és inkább hülyítés mint tájékoztatás. Az a szint ami jónak is mondható:
Az Matsimus, Red Effect, Tank Encyclopedia,
Kézifegyvereknél a Forgotten Weapons.
Magyar részről meg Molni csatornáján kívül nem is igazán tudok olyat amit szívesen megnéznék.
IgazHa már RedEffect, és román topik, ha esetleg valaki még nem látta volna :