Az dizájnjaik idejemúltabbak de sokkal jobban állnak ellátottság terén. Gondolom az segít a dolgon, hogy ott még van varrónő és nagyobbak a kapacitásaik rá.Sokkal jobban állnak egységes személyi felszerelés terén mint mi jelenleg csak megjegyzem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az dizájnjaik idejemúltabbak de sokkal jobban állnak ellátottság terén. Gondolom az segít a dolgon, hogy ott még van varrónő és nagyobbak a kapacitásaik rá.Sokkal jobban állnak egységes személyi felszerelés terén mint mi jelenleg csak megjegyzem.
Ezt leírhatnád neki angolul a román oldalon
Mielőtt írsz nekik valamit, olvasd el a újra román hozzászólást eredetiben. Vagy fordítsd le magyar helyett angolra.HAHAHA...Ez nagyon jo, a vilag vicce, a roman oktatas...
BezonyMielőtt írsz nekik valamit, olvasd el a újra román hozzászólást eredetiben. Vagy fordítsd le magyar helyett angolra.
Szerintem kiképzésről/katonai felkészítésről van szó abban a mondatban. Nincs szó közoktatásról a hozzászólásban.
Sokkal jobban állnak egységes személyi felszerelés terén mint mi jelenleg csak megjegyzem.
Ők ezzel a cuccal képesek jelenleg dandár méretű erőket egységesen ellátni és megjelenni vele egy gyakorlaton (ahogy korábban az angoloktól megvett DPM cuccokkal is képesek voltak, és ha hozzánk jöttek kínosan ügyeltek rá, hogy mindenkinek legyen cucca) Mi ezt a szintet még nem abszolváltuk eddig a rendszerváltás óta...
Ezt leírhatnád neki angolul a román oldalon
Mielőtt írsz nekik valamit, olvasd el a újra román hozzászólást eredetiben. Vagy fordítsd le magyar helyett angolra.
Szerintem kiképzésről/katonai felkészítésről van szó abban a mondatban. Nincs szó közoktatásról a hozzászólásban.
Hát persze az nagyotmondás.Lehet, nem tudom, de ez a NATO csapatok el vannak amulva rajtuk, az biztosan vicc kategoria.
Az elámulásnak több formája van a NATO csapatok a román katonákat a román hadsereget látva elámulhattak a döbbenettől isLehet, nem tudom, de ez a NATO csapatok el vannak amulva rajtuk, az biztosan vicc kategoria.
Olvassák ők ... ne féljA, dehogy irok. Annyit nem er meg az egesz.
Most mi is akartál mondani?Volt szerencsém olyan románnal dolgozni aki nem ismerte a számokat, vagy lehet hogy ismerte de akkor meg irni nem tudott. Elromlott a rendszer amibe a be kellet géeplni annak a sornak a számát amit megcsináltál, mivel ez elromlott mindenki kapott egy pappirt ceruzát hogy irjátok le ki mit csinált, na ez a személy valami értelmezhettetlen ovodás kixraxokat irt le. A wc használatrol meg egyebekröl ne is beszéljünk. Vannak abban az országban komoly környékek.
A csődbe ment görögök meg a 29.-kek, pedig csak egy millióval vannak többen mint mi. (De az a légierő és páncélos mennyiség nagyon-nagyon durva).A világ haderejeit erősorrendbe rendező lista szerint Románia egy hellyel lejjebb csúszva egy év alatt a 41.2024 Military Strength Ranking
Ranking the nations of the world based on current available firepower.www.globalfirepower.com
Magyarország őrzi az 55. helyét. Itt nagy mozgás várható ha elkezdenek érkezni a vasak.
Meglepő, hogy Csehország a 34. Ez azt mondatja, hogy hasonló méretekben mint a miénk is lehet erős, ütőképes haderőt építeni.
Hát én ezzel a sorrendel nagyon nem értek eggyet. szerintem nem sok köze van a valósághozA világ haderejeit erősorrendbe rendező lista szerint Románia egy hellyel lejjebb csúszva egy év alatt a 41.2024 Military Strength Ranking
Ranking the nations of the world based on current available firepower.www.globalfirepower.com
Magyarország őrzi az 55. helyét. Itt nagy mozgás várható ha elkezdenek érkezni a vasak.
Meglepő, hogy Csehország a 34. Ez azt mondatja, hogy hasonló méretekben mint a miénk is lehet erős, ütőképes haderőt építeni.
A görögöket a török ellen ellensúlyként is használják. Így azért kaptak segítséget nyugatról. Ma már nem annyira, de még mindig jóval többet mi mi.A csődbe ment görögök meg a 29.-kek, pedig csak egy millióval vannak többen mint mi. (De az a légierő és páncélos mennyiség nagyon-nagyon durva).
Hát én ezzel a sorrendel nagyon nem értek eggyet. szerintem nem sok köze van a valósághoz
10 év múlva politikailag inkorrekt lesz egy ilyen listát csinálni. Mikroagresszió lesz a világ transzhadügyminiszterei ellen.De 10 év múlva talán letisztul egy kicsit az egymáshoz viszonyított kép
Gondolom azt, hogy meg mindig vannak valodi roman analfabetak.Most mi is akartál mondani?
Nálunk is az idősebb cigók között.Gondolom azt, hogy meg mindig vannak valodi roman analfabetak.