Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rengeteg pénzt fognak veszíteni, mert nincs ember akivel a sok bevállalt projektet kivitelezzék. Erdélyen kívül a rejtett erőforrások sem mozógsithatók!Háromszázmillió eurós erdélyi vasútfejlesztési forrásnak inthet búcsút Románia
Románia elveszítheti a Brassó–Segesvár-vasútvonal korszerűsítésére kapott 300 millió eurós uniós támogatást, mert az elmúlt hét évben nem haladtak a munkálatok – jelentette ki kedden Strasbourgban Adina Vălean.kronikaonline.ro
Ki kell tartani. Már nem kell sokat várniuk, egy-két év, és megoldódik a kérdés ez a banki kérdés is.Szerintem hiba lenne eladni..
Két bank tett ajánlatot az OTP Bank Románia megvásárlására piaci hírek szerint
Két pénzintézet nyújtott be ajánlatot az OTP Bank Románia megvásárlására: a Profit.ro gazdasági portál értesülései szerint a Transilvania és a Raiffeisen Bank van versenyben. Piaci hírek szerint előbbinek van esélye megszerezni az ország 10. legnagyobb bakronikaonline.ro
teze cifrele publicate de Eurostat încă din vară, care arată negru pe alb că românii sunt cei mai săraci europeni și că mai mult de o treime din populația României – 34,4% – se află la risc de sărăcie și excluziune socială.
La fel, nimeni nu s-a grăbit să comenteze informațiile Eurostat care arată că România este printre țările a căror producție industrială a scăzut cel mai mult în ultima perioadă (-5,7%).
Fără răspuns au rămas și statisticile date publicității zilele trecute de BNR, care arată că investițiile străine în România au scăzut cu peste 30%, iar datoria externă a administrației publice a crescut cu 23% în primele opt luni ale anului.
Egy gyors javitas, nem jol emlekeztem:
-az ipari termeles 5.7 % -al esett vissza az elso 8 honapban
- a lakossag 34,4 % -a szegenyseg kuszoben
-a kolfoldi befektetesek 30% - al csokkentek
- az adminisztracio kulso adossaga 23% - al nott az elso 8 honapban
látom elolvastad a fórumtárs Deidonicus ) bejegyzéseit egyértelmű innentől hogy egy igazi fekete öves vagy, ha ennyit tudtál levonni belőlük.15+évről beszéltem. Ezalatt GDPPPPben elénk kerültek.
Ki lehet ragadni minden országnál rövidtávon csúnya dolgokat tőlünk is. De erősen demagóg dolog.
Majd azután, ha ti mar visszahuztatok az albán hegyek közé írástudatlan kecskepasztornak...„Magyarok, menjetek vissza Mongóliába, ahonnan jöttetek” – üzenték a román nacionalista szervezetek
Magyarellenes molinóval emlékeztek a szélsőséges szervezetek az úzvölgyi temetőben.index.hu
„Magyarok, menjetek vissza Mongóliába, ahonnan jöttetek” – üzenték a román nacionalista szervezetek
Magyarellenes molinóval emlékeztek a szélsőséges szervezetek az úzvölgyi temetőben.index.hu
Állítólag megtalálták a román őshazát. Minden arra utal, hogy itt, ez az a sarok, ahol a románok ősanyja élt és dolgozott:Majd azután, ha ti mar visszahuztatok az albán hegyek közé írástudatlan kecskepasztornak...
AVE CÉZÁR VAVAN?Volt par napja egy nagy hir, roman irast talaltak Erdelyben 1267 - bol. Nem akartam a fraszt ratok hozni akkor, igy vartam egy kicsit. Kezdett kibontakozni a hir:
- cirill betus a szoveg, de tokeletesen ertheto roman
-cirill betus, de latinul van
-cirill betus, latin szoveg, de hamisitvany a XIX - ik szazadbol
Volt par napja egy nagy hir, roman irast talaltak Erdelyben 1267 - bol. Nem akartam a fraszt ratok hozni akkor, igy vartam egy kicsit. Kezdett kibontakozni a hir:
Hahaha, ez nagyon jo!Volt par napja egy nagy hir, roman irast talaltak Erdelyben 1267 - bol. Nem akartam a fraszt ratok hozni akkor, igy vartam egy kicsit. Kezdett kibontakozni a hir:
porhintés, közben a secu nyomja ezerrel angolszász háttérrel az AUR-t. A következő választást meg az elnöki poziciót meg hozza az aur, és akkor látni fogjuk, hogy mire is készülnek.Úzvölgyi katonatemető – Bűnvádi eljárás indult a román nacionalisták magyarellenes molinói miatt | Nemzeti InternetFigyelő
Gyűlöletre vagy diszkriminációra való felbujtás miatt bűnvádi eljárást indult Romániában az úzvölgyi katonatemetőben október 22-én rendezett megemlékezés miatt, amelyen román nacionalista szervezetek magyarellenes molinókat feszítettek ki - tudta meg a Krónika a Hargita megyei...internetfigyelo.com
Moldovát ukránosítják az anglománok, a románoknak meg kisebb bajuk is nagyobb lesz annál, hogy VHs sírokkal foglalkozzanak. Lesz neki elég friss ásnivaló.porhintés, közben a secu nyomja ezerrel angolszász háttérrel az AUR-t. A következő választást meg az elnöki poziciót meg hozza az aur, és akkor látni fogjuk, hogy mire is készülnek.