Lehet ám kommentelni az Euronews honlapján!
Azért a pofátlanságnak is van határa. "Anna Matrai" által jegyzett cikk szerint "újraegyesült" Románia 1918-ban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet ám kommentelni az Euronews honlapján!
Azért a pofátlanságnak is van határa. "Anna Matrai" által jegyzett cikk szerint "újraegyesült" Románia 1918-ban.
Az Unió által finanszírozott propicsati.
Pont múltkor mikor anyós simogatasra mentem be ültem asszonynal egy étterembe ahol szembesültem vele milyen kibaszott drága ott egy vacsora budapesti viszonylatban.Napi "bezzeg románia":
„Sokkal drágább, mint Prága vagy Budapest”. Sokkolták a kolozsvári étteremárak az amerikai utazót
https://kronikaonline.ro/gazdasag/bsokkal-dragabb-mint-praga-vagy-budapestr-sokkoltak-a-kolozsvari-etteremarak-az-amerikai-utazot
a jó román konyha megfizethetetlen , lehetnél hálásabb isPont múltkor mikor anyós simogatasra mentem be ültem asszonynal egy étterembe ahol szembesültem vele milyen kibaszott drága ott egy vacsora budapesti viszonylatban.
Jó, mondjuk a pesti éjszakába sokkal olcsóbbra is kijöhet egy vacsora, ha villantod a NAV-os igazolványt!Pont múltkor mikor anyós simogatasra mentem be ültem asszonynal egy étterembe ahol szembesültem vele milyen kibaszott drága ott egy vacsora budapesti viszonylatban.
Nem szabad De volt h megláttak és a kicsi kis kínai elkezdett remegniJó, mondjuk a pesti éjszakába sokkal olcsóbbra is kijöhet egy vacsora, ha villantod a NAV-os igazolványt!
Nem szabad, nem szabad....Nem szabad De volt h megláttak és a kicsi kis kínai elkezdett remegni
DK-s politikus: Boldog születésnapot ROMÁNIA és a világ összes románjának!
Amikor már kifogytunk a jelzőkből. A gyurcsányista Árgyelán György bejegyzése kiveri a biztosítékot...A Békés Megye 1 sz.választókerület elnöke vagyok! 2011 október óta a DK tagja - írja magáról ...www.vadhajtasok.hu
Az az airframe. Kozben min. engine csere, kiscsillio egyeb javitas. Baromi draga es bonyolult elavult cuccokat reptetni, a romanok meg hiresen nem alapos nepseg - es akkor qrva finoman fogalmaztam a 'ciganytempo' szo hasznalatat kerulve... fogunk mi meg foldbe csapodo negyveneves roman gepet latni, majd meglatod.Az A/B változatoknak mennyi az engedélyezett repülési óraszáma? A C/D esetében ez most 12 ezer óra, és még lehet hogy emelik. Ha a románok gépeiben is van még 4-5 ezer óra, akkor nem számít hogy hány évesek.
Mondjuk a pacallevesük tényleg jó.a jó román konyha megfizethetetlen , lehetnél hálásabb is
Komment:Lehet ám kommentelni az Euronews honlapján!
Én a helyedben egy alternatív logóval ezt megírnám, a magyar nemzet nevében. Elég sok aláírást is tudnál mellé mellékelni, na igaz nem a belpesti ződ bőcsészektől (ugye akik szeretnek levelet írogatni nyugatra hogy itéljék el az országot), de pár millióan azért ezt aláírnák a normálisabbjából.Híresek lettünk!
Log in
www.skyscrapercity.com
Akkora bant kapnák, ha beírnám, hogy előbb vezettük be a Jurtába a netet, mint ahogy ők a szennyvizet a házukba és még mindig ki kell járjanak szarni az udvarra
Kérem szepen ebben a beszélgetésben semmi meglepő nincsen csupán annyi h végre tudja valaki 14gepunk van nem 12 de minden esetre szórakoztató hogy azt hiszik amit hisznekKészen vannak nagyon!
Linket tudsz küldeni olvasásra?Készen vannak nagyon!
Ismerlek annyira h kommentelni akarszLinket tudsz küldeni olvasásra?