Aminek hadsereg. Nincs értelme.Minek oda metró egyáltalán?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aminek hadsereg. Nincs értelme.Minek oda metró egyáltalán?
Olvasd végig a hírfolyamot! Minden info, még a rádiós beszélgetés is benne van, meg a házakon lévő kamerák felvételei.
Rendőr odagurult miközben a bicikliző gyerekekkel játszott egy kb. olyan vérszomjas kutya, mint az enyém, csak az enyém világos, a rendőr több kutyát keresett, akik kiszöktek, csak rossz címre ment, szólt a gyerekeknek, hogy vigyék be a kutyát, addig nem száll ki, és amikor azok elindultak szólni az apjuknak, a faxkalap szinte azonnal kiszállt, a többi a videón.
Sima ultrabalfax fegyverbuzi rendőr, aki a saját anyját agyonlőné, ha az nem hozná neki otthon ágyba a haboskakaót reggel 6:30ra, csak 6:31re. A Rendőrakadémiában volt egy ilyen fegyverbuzi karakter, aki még a macskára is pisztolyt fog, hogy jöjjön le a fáról, a Tackleberry, de az humoros volt, ez a farok meg nem az.
Hát, nincs mit mentegetni, az tény, a rendőr egy büdös gyökér, ennyi.
Nagy bajban van Románia: ha ez így megy tovább, összeomlik a gazdaság - Mandiner
Szomorú hír érkezett a keleti szomszédunkból.mandiner.hu
Ha ez sikerül nekik, akkor Moldovát megszerzik - ez az egyetlen kikötője Moldovának, amely ráadásul tengerjáró hajókat is tud fogadni.Románia tengerjáró hajók fogadására is alkalmas dunai kikötőt akar vásárolni a moldovai Giurgiulestiben - az erről szóló memorandumot szerdai ülésén fogadta el a bukaresti kormány.
Tengerre magyar!Ha ez sikerül nekik, akkor Moldovát megszerzik - ez az egyetlen kikötője Moldovának, amely ráadásul tengerjáró hajókat is tud fogadni.
Stratégiai fontosságú infrastruktúra.
Szerintem érdemes lenne ellenajánlatot tenni.
Románia tengerjáró hajók fogadására is alkalmas dunai kikötőt akar vásárolni a moldovai Giurgiulestiben - az erről szóló memorandumot szerdai ülésén fogadta el a bukaresti kormány.
Korábban írtam már, szerintem ez valójában egy NATO projekt lehet, csak a trékkulórba csomagolva, de a románok gyanítom, hogy rákarapnak a mamaligába rejtett orosz kézigránátra...Ha ez sikerül nekik, akkor Moldovát megszerzik - ez az egyetlen kikötője Moldovának, amely ráadásul tengerjáró hajókat is tud fogadni.
Stratégiai fontosságú infrastruktúra.
Szerintem érdemes lenne ellenajánlatot tenni.
Szóval nekik adnád?Tisztelt Moderátorok, nem lehetne esetleg a Románia topikhoz csapni Moldovát is, mivel a legtöbb hír egymás viszonylatában értelmezhető manapság...az Oroszország és Szovjetúniö utödállamai topikból, szerintem kilóg...természetesen ezt csak a Visszajelzések topik nyitvatartási zavarainak okán írom ide.
Kőccség vetés...Wallachian Gazette
Sri Lanka opened its embassy today in Bucharest legitimising the diplomatic relations between it and Romania. Until today, diplomatic contact was carried with the help of the Indian ambassador. Luminița Odobescut.me
Holo...holo...Wallachian Gazette
⚠️ Prime minister Marcel Ciolacu accidentally admitted that his government completely failed and gave up on trying to curb its spending He announced that upon negotiations with the European Commission to prevent the activation of the budget reduction procedures which would see European funds...t.me
Alelnökök....Wallachian Gazette
✡️ President Klaus Johannis promulgates the law which gives priority to Holocaust survivors for the restitution of property seized by the communist regime! 35 years after the fall of communism, Romania has not finished the process of returning the nationalised properties and assets back to...t.me
Protokoll hiba...Wallachian Gazette
Romania has won two vice-presidents in the European Parliament: They are: Victor Negrescu — S&D Nicolae Ștefănuță — Greens https://t.me/waffairsblog/1983t.me
Mezőgazdasági anomália...Wallachian Gazette
⚡️ During the NATO Washington Summit, Romania committed a blunder... or so it would seem At events like this, the country has to be represented by its elected head of state, which in Romania's case means the president, Klaus Johannis. Yes, he was present in Washington D.C. as he notably...t.me
Wallachian Gazette
What came of the farmers & truckers' protests which paralysed traffic across Romania last January and early February? Nothing really.. Romanians make up 1/3 of the farmers in the European Union, yet agriculture in Romania makes up under 5% of the GDP and is on continuous decline with industry...t.me
Hogy akadjon a torkukon, se kiköpni se lenyelni ne tudják....Szóval nekik adnád?
Nekunk mar kozelebb van 70hez ha jol emlekszem ugyhogy szerintemValahol olvastam, hogy az államadósságuk 52% felé ért idén. Aminek a fele euró és dollár...
Már csak kávét kérek...
Közelebb van a 80-hoz, mint a 70-hez sajnos...Nekunk mar kozelebb van 70hez ha jol emlekszem ugyhogy szerintem
Mi csondben maradhatunk
Nagyrománügynök, nemszabadilyetmondani, butarománokKözelebb van a 80-hoz, mint a 70-hez sajnos...
Én úgy emlékszem (lehet tévedek), hogy a románok államadóssága szinte teljes egészében külföldi hitelen alapszik. Most kezdenek nagyobb államkötvény kibocsátásba. Nálunk viszont 30% a bűvös határ, ami fölé (elviekben) nem mehet a külső államadósság aránya.Valahol olvastam, hogy az államadósságuk 52% felé ért idén. Aminek a fele euró és dollár...
Már csak kávét kérek...
Pontosan...itt van a Magyarország júliusi adata.Én úgy emlékszem (lehet tévedek), hogy a románok államadóssága szinte teljes egészében külföldi hitelen alapszik. Most kezdenek nagyobb államkötvény kibocsátásba. Nálunk viszont 30% a bűvös határ, ami fölé (elviekben) nem mehet a külső államadósság aránya.