Ugyanúgy elegük lett az embereknek, mint november 5-én az Egyesült Államokban! (A közvéleménykutatók meg lehúzhatják magukat.)
Igazi meglepetés, mondhatni eddig egyedülálló a romániai elnökválasztás első fordulójának eredménye.
szmm.substack.com
..
Kelemen Hunor egyébként az eddigi legjobb eredményét érte el! Eddig 4% alatt volt mindig.
Ha véletlen egy másik --nekünk ismét nem kedvező "csoda" folytán-- haza megy, vagy külföldön szavaz +1 millió kivándorolt román decemberben, akkor nem lesz meg az RMDSz-nek még a "Parlamenti-bejutós" 5% sem!
Nem látom, hogy a ritka bénának beállított az ellenfélnél tényleg jobbak lennénk, mert nem látok javuló tendenciát!!!
Tehát az az ellenfél/ellenség nagyon béna/rossz/alkalmatlan, Mi pedig "nagyon jók vagyunk", csak mégsem tudunk nyertesen a viszonylagosan előnyös helyzetekből kikerülni! Hmmm...
Jogos a klasszikus, ironikus idézet: "Örüljünk Vincent?"
Én valami zavart érzek az "Erőben"!
Értem én, hogy kommunikációs szempontból nem lehet/szabad bevallani, de ennyi idő alatt már kellet volna reagálni, egy az új helyzetben sikeresen alkalmazható stratégiát kidolgozni, már látható demográfiai/egzisztenciális/népszálási/... jeleknek kellene lenni!Én csak olyanokat látok sorozatosan, hogy kicsit kevésbé rossz demográfia, kicsit kevesebb az erdélyi kivándorló, kicsit jobbak az erdélyi élet-viszonyok, de összességében SEMMI változás nincs a javunkra!
Ilyet lát valaki?
Eddig minden kormányban benne volt az RMDSz, mégis folyamatos fel-/lemorzsolódás van, teret veszítünk, itt is a "csak-kicsit-veszítettünk" címszó alatt összefoglalható "sikerek" vannak!
Egy valóban béna ellenfél ellen nem tudunk felmutatni
VALÓS/komoly eredményeket!
Itt felsorolt primitív, sorozatos hibáikat sem tudjuk a javunkra felhasználni!
..."angolozzunk":
WTF???
.