szerencsére nem a krimókban döntenek a háborúkról!Menj el Oláhországba,menj be pár helyi krimóba,és látni foksz a falra kiakasztva olyan térképet,amin a Tiszántul oláh felségterület.....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szerencsére nem a krimókban döntenek a háborúkról!Menj el Oláhországba,menj be pár helyi krimóba,és látni foksz a falra kiakasztva olyan térképet,amin a Tiszántul oláh felségterület.....
Tört már ki háború focimeccs miatt is......szerencsére nem a krimókban döntenek a háborúkról!
En mar olyat is lattam ahol egesz europa.Tört már ki háború focimeccs miatt is......
És mutatja a társadalmi hozzáállást.
És a politika már csak olyan,hogy ha van valami belső feszültség,azt igyekszik kifele terelni.Ilyenkor mindig előkerül a magyargyülölet kártya
szerencsére nem a krimókban döntenek a háborúkról!
én meg ezzel nem értek egyet.
Oké, de ha ezeknek a krimó-szakértőknek menni kell a húsdarálóba már is alább hagy a lelkesedés! Faszaság ebből kiindulni.Azért van ott hangulat rendesen erre. Pár éve ott volt annak a katonai temetőnek az ügye.
Jómagam a 2000-es évek elején, voltam Erdélyben egymás után 3 évben. Az egyik utamon, Királyhágónál megpihenve, kiabált meg bennünket egy román rendszámú Mercedesből egy atyafi. Mindenféle bozgornak óbégatott el minket ott, mi, akik csak megálltunk, kicsit enni inni, meg hasonlók. Nem értettük, de mikor Gyergyószentmiklóson elmeséltük a történteket, felhomályosítottak. Miszerint, mindenféle hazátlannak kiabált ki bennünket a román luxusautó sofőrje.
Van ott hangulat erre.
Oké, de ha ezeknek a krimó-szakértőknek menni kell a húsdarálóba már is alább hagy a lelkesedés! Faszaság ebből kiindulni.
Amúgy ez itt off-topik.
ez egy roppant naív hozzáállás.én meg ezzel nem értek egyet.
Mert mit nyernek azzal ha minket megtámadnak?!?ez egy roppant naív hozzáállás.
Nem kell racionalizmust keresni benne egyszerűen csak utálnak minket mint a szar és bármit megér nekik, hogy a Tiszáig tartson az a szarhalmaz amit romániának csúfolnak.Ők is kihalóban vannak, földjük van elég, nyersanyaguk is sokkal több mint nekünk - szart sem érnek vele ha megtámadnak! Ellenben sokat veszthetnek!
Ez egy pillanatnyi állapot mindegyik félnek.Mert mit nyernek azzal ha minket megtámadnak?!?
Ők is kihalóban vannak, földjük van elég, nyersanyaguk is sokkal több mint nekünk - szart sem érnek vele ha megtámadnak! Ellenben sokat veszthetnek!
Ne "kocsmákban höbörgő alkeszekből" vezessük már le hogy mindjárt itt a háború egy NATO és EU-tag országgal!
Ilyen alapon már nejünk is rég meg kellett volna támadni az össze szomszédunkat mert néhány százalék szerint "mindent vissza!"
Ha belpol miatt kiakarják játszani a "magyar kártyát", akkor megoldják az "helyben" (sajnos!) - nem kell ehhez háborúzniuk, ami egy nagyon kockázatos vállalkozás lenne nekik is.
Egy balkáni vagy NATO-orosz konfliktus is valószínűbb 15-20 éves távlatban mint egy magyar-román!
Mikor vezettem én le bármit hasonlókból?Ne "kocsmákban höbörgő alkeszekből" vezessük már le hogy mindjárt itt a háború egy NATO és EU-tag országgal!
Semmit nem nyernek azzal ha "oroszok módjára" nekünk támadnak: erre kapacitásuk sincs.Ez egy pillanatnyi állapot mindegyik félnek.
Ha visszaolvasol ez volt az indoklás valamelyik háborút vizionálónak (asszem Negan) - erre utaltam!Mikor vezettem én le bármit hasonlókból?
Ez egy pillanatnyi állapot továbbra is.Semmit nem nyernek azzal ha "oroszok módjára" nekünk támadnak: erre kapacitásuk sincs.
Ha nagyon elmérgesedik a helyzet max izraeli-iráni típusú rakétázós-bombázós "üzenet váltás" lehet.
Ahhoz nagyon sok erőforrást kellene beletolni, ami nekik sincs.
Ok sem látszik rá hogy mi fene értelme lenne ennek. Háborúkat erőforrásokért vívják, nem szimpátia alapon.
Ha visszaolvasol ez volt az indoklás valamelyik háborút vizionálónak (asszem Negan) - erre utaltam!
Remelem jo sokaig tart meg ez a pillanatnyi allapot.Ez egy pillanatnyi állapot továbbra is.
...és ebből mi kövekezik? Már most húzzuk ki a Magionot-vonlat a román határra?Ez egy pillanatnyi állapot továbbra is.
Nem mondom, hogy béke lesz (ezt csak a kormányunk mondja!), csak román-magyar háborús konfliktus sokkal valószínűtlenebb, mint egy NATO-orosz vagy egy balkáni háború.Oké @Aladeen, megértettük elsőre is, hogy nincs veszély, hisz kitört a világbéke. Szóval nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben.
Ezt is értjük, hogy szerinted így van. Vannak itt olyanok, akik szerint meg nem így van. Mindenkinek elegendő elmondania ezt egyszer, felesleges ezt túlragozni.Nem mondom, hogy béke lesz (ezt csak a kormányunk mondja!), csak román-magyar háborús konfliktus sokkal valószínűtlenebb, mint egy NATO-orosz vagy egy balkáni háború.
Ez egy pillanatnyi állapot. A 90-es években meg konkrétan egy magyar román meccset számoltak a legvalószínűbbnek az amerikai think-tankok.Nem mondom, hogy béke lesz (ezt csak a kormányunk mondja!), csak román-magyar háborús konfliktus sokkal valószínűtlenebb, mint egy NATO-orosz vagy egy balkáni háború.
én végig valószínűségekről beszéltem - nem abszolút igazságokról.Szóval NE használj abszolútumokat alaptalanul.