Talán csak a sorrenden változtatnék.
Bár szerintem ez egy kicsit olyan mint az igazi falusi kocsmai verekedés. .
Azért nem olyan, mert a román oldalról focihuligánok szervezett odautaztatásáról beszélhetünk. Tehát ez nem egy spontán történet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Talán csak a sorrenden változtatnék.
Bár szerintem ez egy kicsit olyan mint az igazi falusi kocsmai verekedés. .
Ezt nem az amcsik szervezték a romulánok maguktól ilyen kőbunkók.
Nem csak. Az élettérharcokban sokszor a feljebbjutásban megrekedt lokális (szintű) vezetők is érdekeltek, akik így lehetnek valakik.A nemzetiségi konfliktusok okai mindig, ismétlem, mindig! nagyhatalmaknál keresendők.
Keserves csalódás fog érni ha egyszer becsöppensz valami háborúba, mert annak nem sok köze van a kinematográfiához!Ezzel csak egy baj van.
Mindenféle önkéntesek meg népfelkelők csak a veszteséglistát növelik.
Persze, hogy nem. A legfőbb haszonélvezőt írtam aki szervezte, kirobbantotta a többieknek csak jól jött.Azért nem olyan, mert a román oldalról focihuligánok szervezett odautaztatásáról beszélhetünk. Tehát ez nem egy spontán történet.
Nem csak. Az élettérharcokban sokszor a feljebbjutásban megrekedt lokális (szintű) vezetők is érdekeltek, akik így lehetnek valakik.
Egyszer közel voltam hozzá. A laktanya már készültségben volt, de a mi századunk nem. Viszont már akkor is láttam, hogy azzal a tudással ha levisznek minket csak hullazsákmegtöltők leszünk.Keserves csalódás fog érni ha egyszer becsöppensz valami háborúba, mert annak nem sok köze van a kinematográfiához!
Egyetértek!Egyvalamit szögezzünk le: népek, úgy általában, nem bunkók. Egy halom román van, megkockáztatom, a többségük, akik békében szeretnének élni velünk.
Azért szóba kerülhetnek ilyen esetben helybéli szervezésű akciók is, melyekre útközban rátelepedhetnek nagykutyák.A nemzetiségi konfliktusok okai mindig, ismétlem, mindig! nagyhatalmaknál keresendők.
Délvidék? És ami azt illeti, elkerülhetetlen hogy sokak hullazsákba kerüljenek. Valakikről azonban az éles helyzetekben kiderül hogy született katonák. A többség élete viszont nagyban a szerencsén fog múlni.Egyszer közel voltam hozzá. A laktanya már készültségben volt, de a mi századunk nem. Viszont már akkor is láttam, hogy azzal a tudással ha levisznek minket csak hullazsákmegtöltők leszünk.
Én nem tartom magyarnak. Ő egy igazi kaméleon ha az érdeke azt kivánja akkor zsidó máskor amerkai és persze eltudja mondani magáról hogy magyar.Miért csak volt? Ha a gyikembervonalat leszámítjuk persze.
De még mennyire! Hiszen mostmár újabb farkasok felemlegetésével is lehet terelni a birkákat. És igaz ez mindkét oldalra.Akár még mi is gyanúsak lehetünk mit Hobagoi írta,
Ott már a fizikai segítségnyújtásról lehet csak tárgyalni, ez a alatt a szint alatt nem is lehet érdemben támogatni.Azonban nagyon gyakran azok a lokális szintű vezetők is valamelyik nagyhatalomba kapaszkodnak, nem egyedül olyan bátrak.
Nem ismersz románokat, mi?Egyvalamit szögezzünk le: népek, úgy általában, nem bunkók. Egy halom román van, megkockáztatom, a többségük, akik békében szeretnének élni velünk.
Román külker hiánya és az egyre nagyobb mértéket öltő költségvetési hiány valamint mára a kezelhetetlen elvándorlás........Van-e most olyan dolog a két országban, amiről érdemes egy ilyennel elterelni a figyelmet?
Dehogy lesz. Marha jópofa dolog a BF en meg COD on szocializálódott vérpisták neten való hőbörgése, meg teljesen más dolog mikor oda kéne állni lövészárkot ásni, fegyelmezetten parancsot végrehajtani életed kockáztatásával, s meglátni az első tüzérségi gránáttól széttépett surranótársadat.Az lesz bőséggel. Egy kis vérengzés itt, egy kis vérengzés ott, mutogatás az ellenfélre mint elkövetőre, és lesz önkéntes éppen elegendő. Csak fegyver legyen.
Eddig is megtehették volna és meg is tették csak nem volt ekkora viszhangja.Es szerintem nem figyelemelterelés egyszerűen megmutatják ki az úr a házban Trianon 100 éves évfordulóján.
Nekem általában véve szintén vannak előítéleteim(és ezek jellemzően történelmi okokra vezethetőek vissza), de szerintem sem szerencsés konkrét népeket megbélyegezni. Egy biztos, ha megtapasztalja egy nép úgy igazán, hogy mit jelent a háborúskodás, kurva gyorsan megszelídül a többség, s csodás békeszerető mintapolgárrá válik. Megint lassan kikopott az a generáció, aki tudna erről mesélni első kézből, hogy miért ocsmány dolog egy háború .Egyvalamit szögezzünk le: népek, úgy általában, nem bunkók. Egy halom román van, megkockáztatom, a többségük, akik békében szeretnének élni velünk. A nemzetiségi konfliktusok okai mindig, ismétlem, mindig! nagyhatalmaknál keresendők.
Van-e most olyan dolog a két országban, amiről érdemes egy ilyennel elterelni a figyelmet?
A lényeg azért még átment. Mindenféle Ajdar meg Azov féle szabadcsapatokat lehet elvakult soviniszta focihuligánokból alkotni, pár zászlóaljat, de profi katonákat nem. Egy alacsony intenzitású háborúban ezek terrorizálni az ellenfél civiljeit jók lehetnek, de komoly harcértékük sosem lesz, a győzelmet nem a meglétük vagy hiányuk okozza majd.Keserves csalódás fog érni ha egyszer becsöppensz valami háborúba, mert annak nem sok köze van a kinematográfiához!