Hál' Istennek, én nem ismerem és nem is akarom ismerni az általad ismert Ovi és Mészáros féléket...!!!Nem érdekel, csak osztod az észt. Értem. Ismerem ezt a típust.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hál' Istennek, én nem ismerem és nem is akarom ismerni az általad ismert Ovi és Mészáros féléket...!!!Nem érdekel, csak osztod az észt. Értem. Ismerem ezt a típust.
Na most árultak el magad te vagy Mészáros. Aki nem gyanús az gyanús, megvagy formosa.Hál' Istennek, én nem ismerem és nem is akarom ismerni az általad ismert Ovi és Mészáros féléket...!!!
A románok sok mindent szeretnének, ám azt a tolvaj ruszkik úgy sem fogják hagyni...!!!Csak kérdezem: a románok elővették már az orosz zászlókat és készülnek az átállásra? Csak mert biztos szeretnének a legyőzött Ukrajnából egy kisebb-nagyobb területet megszerezni.
igazábol tök jogos vólt az ukri pilótától. egyből a mesterekhez ment tanulni az átállást. bár elbukott a vizsgán mert nem az oroszokhoz repült. így a románoknak még egy kicsit tovább kell képezniük hogy profivá válljon...Minden háborúból jól jönnek ki, ez még el sem kezdődött de már bővítették a légierejüket egy vadászgéppel.
Remélem a flottájukra költik - az ránk nem veszélyes, a gázmezőik miatt meg szükséges.
Annyira nem szükséges, mert Románia NATO tag, következésképp Putyin gyilkos hordái messzire elkerülik...Remélem a flottájukra költik - az ránk nem veszélyes, a gázmezőik miatt meg szükséges.
Szerintem se valószínű, de kételkedem abban, hogy Putyin racionálisan döntéseket hoz az utóbbi időben...Annyira nem szükséges, mert Románia NATO tag, következésképp Putyin gyilkos hordái messzire elkerülik...
Igen, sajnos az időskori demencia nem válogat, így 1 hatalommal bíró ember milliókon élheti ki a gyilkos hajlamait...Szerintem se valószínű, de kételkedem abban, hogy Putyin racionálisan döntéseket hoz az utóbbi időben...
Most ugye Bidenre tetszik gondolni?Igen, sajnos az időskori demencia nem válogat, így 1 hatalommal bíró ember milliókon élheti ki a gyilkos hajlamait...
Most ugye Bidenre tetszik gondolni?
Vagy nemAnnyira nem szükséges, mert Románia NATO tag, következésképp Putyin gyilkos hordái messzire elkerülik...
A Dobrudzsa felett légi járőrszolgálatot teljesítő, 86-os légibázisról érkező MiG 21 LanceR típusú repülőgép elvesztette rádiókapcsolatát az irányítótoronnyal, és ma, 20.03-kor eltűnt a radarról, a települések közötti területen. Cogealac és Gura Dobrogei. A repülőgép a Mihail Kogălniceanu 57-es légibázisról szállt fel 19 óra 50 perc körül. A pilóta és a repülőgép állapotáról egyelőre nincsenek adatok.