Teljesen felesleges valóban reagálnunk erre és teljesen igazad van az utolsó mondatoddal.A román dokumentumvideóra annyit mondok, hogy én idén is vettem részt olyan kiképzésen amikor nem volt vaklőszer és puffogtak a katonáink.
Konkrétan itthon is forgathattuk volna a dokumentumfilmet. ( ezt akkor is elmondtam.amikor kb 2 éve először felkerült a videó)
Széthulló fegyverek dettó ( az újak is)
De őszintén szólva tök felesleges reagálnom is ezekre.
Mindkét haderő full balkáni nihil szinten operál csak az övék nagyobb.
Fogalma nincs az emberkének a magyar valóságról (nem volt olyan felkészítésen, ahol a mi katonáink is ticsu-ticsuztak, meg piu-piuztak). Minden alkalommal, amikor beteszek egy videót az jön le neki, hogy elvagyunk ájulva a szarkupac román seregtől. Holott pont hogy nem. Éppen azért tettem be a legutóbbi videót is, hogy lássa mindenki a mi tartalékosaink, azért messze jobbak attól a sok vén román tarcsistól. Ami románoknál van (olyan, mint amikor nálunk indult a korkedvezményes nyugállományúak ÖMT jogviszonya. Az SZJA kedvezményért, tele voltunk egy csomó nyugger katona, rendőr, határőr, NAV-os főtisztel, akik főként a bútornál ültek, mert semmire nem lehetett használni őket).
Ráadásuk hozza a harckocsi1988 csoda tolvaj vlogger anyagát, aki mást sem csinál, mint mástól lopkodja a videókat és jelenteti meg a saját neve alatt, összevágva
(pl. a román sereg állapotáról Gál Úrfitól