1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - GrGLy által indítva @ 2013. január 6..

 1. Parapitecus

  Parapitecus Well-Known Member

  A Google fordítóval beillesztett magyartalan szövegeket ismét beszúrtad. Mi a frászért nem olvasodel, mielőtt posztolod?
   
 2. zolkas

  zolkas Well-Known Member

  Kérlek ne olvasd el, neked ott a link.
   
  antigonosz, tonyo and Lelkeslaikus like this.
 3. Parapitecus

  Parapitecus Well-Known Member

  Kérlek, ne posztolj, mert a linket nélküled simán megtalálom, és fordítógép nélkül is tudom értelmezni. Ismét azt mondom, hogy mielőtt posztolsz valami idegennyelvű cikket, előtte olvasd át, javítsd ki, vagy hagyd a fenébe a Google fordításokat. Mint olvasod nem csak nekem ez a véleményem.
   
  Pocok75, blogen, Bleroka and 2 others like this.
 4. zolkas

  zolkas Well-Known Member

  Kérlek ne kérj meg mit tegyek vagy ne tegyek,
  Lehet nem neked teszem a linket ide.
  De beteheted te is. a közösön dolgozni nem szégyen, és ha már megtaláltad, nem bűn megosztani sem, lehet másoknak segítesz.
  Tudom ajánlani a tiltás funkciót és nem leszek kellemetlen többet a részedre.
  Részemről ennyi.
   
  antigonosz, fishbed, zsolti and 4 others like this.
 5. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Nem kéne már ekkora borsószem királykisasszonynak lenni. Van akinek hasznos még így is, van aki nem akkora májer angolból mint legtöbben és akkor mi van? Ha nem tetszik félrenézel és továbbgörgetsz. Van aki legalább idehozza a linket, te mit hoztál ide? Mármint a hőzöngésen kívül?
  Ez egy fórumm nem a saját nappalid itt sajnos többet kell elviselned. Ehhez azonban kell egyfajta érettség és szellemi emelkedettség.
  Kérlek, hogy ne akard szabályozni ki mit/hogyan hozzon ide, amíg azokat a fórum adta szabályok keretei között teszi.
  Gondolj arra, hogy vannak akik örülnek zolkas posztjainak aztán kattints a linkre és olvasd eredetiben boldog mosollyal az arcodon, én is így teszek nem nyafizok. Próbáld ki te is, nem fáj.;)
   
 6. papajoe

  papajoe Well-Known Member  "szellemi emelkedettség"
  ;)
   
 7. Parapitecus

  Parapitecus Well-Known Member

  Teljes mértékben nem értek egyet veled. Amint olvastad kértem, nem durván, és nem szoktam nyafizni, ez talán rád lehet jellemző. Tudomásul kellene venni, hogy ez magyar nyelvű topik.
   
  Bleroka likes this.
 8. Parapitecus

  Parapitecus Well-Known Member

  Ezt fogom tenni.
   
 9. silurusglanis

  silurusglanis Well-Known Member

  HTS vs. SAA, Dél-Idlib

   
  gacsat likes this.
 10. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Bár már egy hete feloldották a tiltásom., de azt hiszem nem kívánok hozzászólni a témához. Jó kis tanulópénz volt nekem ez az emberekből. De nem az okosságukból... (nem a mod-ról beszélek, csak mondom...) Amúgy a jelenlegi szíriai helyzetről is lenne mit mondanom, de nem szeretném, mert minek. Néhányszor benéztem ide, de nem lettem tájékozottabb. Viszont voltak hírek, amiket itt nem láttam nyomokban sem. Hát van ilyen... Szóval itt vagyok újra. Olyan beszólás hegyeket, amik voltak nekem, egyetlen betűvel sem fogok válaszolni. Úgy hogy csak nyugodtan. Azért hogy mindenki tudja, nem ma kezdtem, megmutatok egy videot, amit az első után újra raktak, mert a youtube törölte anno az első feltöltést. Ez az oroszok egyik "a számla benyújtása" volt 2015 novemberében az orosz gép lelövése miatt, amiről itt nem írhatok. Átnézve a topicot (80 oldalt abban az egy hétben) a ténylegesen történtekről senkitől nem találtam egy sort sem. Anno igen komoly kiberháború is folyt a témában. (persze erről (is) mélyen hallgattak mindenhol) Mindenkit támadtak, nem kicsit, aki a témáról az igazat merte írni. Napokig folytak nálam is a betörési kísérletek, az oldalletöltéseim átirányítás alá vették, később ki is kellett vonulnom a Tor páncéljába egy időre a hagyományos net elérésről. (hiába volt jól védett rendszerem, de a kommunikációmra rászálltak)

  A video rövid története: miután az oroszok a szírekkel 3 irányból 3 különböző különleges deszant alakulat egyszerre egy éjszakai mélységi akció során (úgy hogy egyetlen veszteségük sem volt, és egymást sem lőtték halomra éjjel) kihozták az életben maradt pilótát, a másik holtestét, és "elrendezték a helyi számlát", utána kezdődött a tényleges virtuális számla benyújtása, ez volt az egyik tétele. Orosz rakéta sorozatvetőkkel gyakorlatilag a földdel tettek egyenlővé néhány kijelölt katonai célpontot. (valószínűleg TOS-1A csapásmérőkkel, többel egyszerre) Ezt mutatja a film. (amit nem ők készítettek). Az első videot még akkor láttam, amikor 300-nál tartott a nézettség, de 1 hét alatt 300 ezerre emelkedett. Nem titkoltan a számlát nyújtották be vele az Oroszok. Később a videot a youtube "eltüntette", mint ahogy általában szokta. Ez egy másodpéldány lehet (van még ezen kívül is), de kikerestem hogy megnézhesse aki akarja. Mint mondtam, a gép lelövéséről nem írok... semmit... ("az igazság odaát van" hogy költői legyek :cool: )

  Ezen a videon szintén "a virtuális számla" egyik tételének "benyújtása" látható. Ezen nagyon jól látszik, hogy nem spóroltak a rakétákkal.

  Ha majd lesz újra kedvem meg időm, majd írok ide megint. Követem a témát, bár egész máshol. Sok-mindenben igazam volt. Például a Törökök megálltak, és nem azért, mert Erdogan meg akart állni, de ezt akkor senki nem hitte el nekem. Szerintem azt sem, hogy az amik visszamennek, és hogy Putyin is meg fogja fékezni Erdogant. Nagyon is jól tudtam, az idő engem igazolt.
   
  ghostrider, Python and gergo55 like this.
 11. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Anno mindkét videó fennt volt itt a fórumon. Lehet azóta a videómegosztón törölték, de régebben fennt volt. Emlékszem rá.
   
  b4l4g3, gacsat and zeal like this.
 12. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  ghostrider likes this.
 13. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  ghostrider likes this.
 14. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Nem jól értelmezed. (nem úgy ahogy én) A bázisok vannak a fókuszban. A személyek meg a karácsony nem téma. Diktátorokról meg szó sincs, ez csak utópisztikus fantázia lenne. Nincs szó ilyesmiről. Leültek egy nyugodt helyen beszélgetni. Aztán (vagy még előtte) elmentek templomba is. :)
  http://en.kremlin.ru/events/president/news/62545/photos/
   
 15. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

 16. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ez viccnek kicsit túl erős volt. A következő ilyen húzásodnál "ignore" a részemről. (szó nélkül...) Tudom hogy van aki villanyoszlopba is megpróbál belekötni, "nem ma kezdtem" ahogy szokták mondani... :)
   
 17. Python

  Python Well-Known Member

 18. rejsz felügyelő

  rejsz felügyelő Well-Known Member

  Akkor idézzük fel a dolgot: belinkeltem egy cikket a kurd helyzetről, erre te habzó szájjal anyáztál mindenkire aki nem értett egyet a véleményeddel és folyamatosan minősítgettél mindenkit aki nem a cikk szerzőjével hanem a mondanivalójával foglalkozott. (A slusszpoén hogy a cikk egyik vezérfonala az volt hogy tárgyilagosan és higgadtan kell értékelni a történéseket.)
  A yt egy fos, érdemes egyből felrakni valami más videómegosztóra ha szükség van rá később is. Pl. BitChute.
   
  borisz likes this.
 19. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  1., Akkor ragaszkodjunk a mocskos tényekhez, mert az az IGAZSÁG !!! Te NEEEM linkelted be a Zöldi cikéét, mert attal semmi bajom nem lett volna, AKKOR SEM, HA KEDVCSINÁLÓNAK BEMÁSOLSZ BELŐLE 3-4-5-6 SORT !!!!!
  De a tény, hogy te bizony bemásoltad az egész cikket az utolsó betűig !!!!!!!!!!!
  2., Nem én töltöttem fel a videot a youtube-ra, úgy hogy EZT A HAMIS VÁDAT IS legyél szíves visszavonni, és nem DESINFORMÁCIÓKAT terjeszteni rólam !!!! (mondhatjuk másképp is, például hazugságokat terjesztesz rólam, és azt is hamisan írod le ami történt !!!!)

  Egyébként pedig van katonai múltam, sokat tettem ezért az országért, és mi még nagyobb csapást is mértünk gyakorlótéren mint ami videokon látható. Az információim pedig megállták a helyüket az időben is !!! (másrészt az EU és NATO érdekű infokat IS hoztam, ami szintén gyomorgörcsöt okozott nálad)
  Ha folytatod "ignore" a részemről, minden további jelzés nélkül. Egyébként az OV kormánynak is nyújtottam infokat, amikor az ország érdekei ezt kívánták meg !!!
   
 20. rejsz felügyelő

  rejsz felügyelő Well-Known Member

  Tényleg bemásoltam, rosszul emlékeztem. De ez nem lényeges, a kurd történésekről szólt a cikk. Ki a faszt érdekel hogy ki írta? Az a lényeges hogy mi van benne.

  Ki vagy te hogy megmondd ki és mit posztolhat ezen a fórumon?
  Semmilyen vád nem volt, egy tanácsot adtam más videómegosztó használatáról, de te úgy tűnik már megint valami frusztrációból eredően elkezdtél tüzetokádni.
  Valakivel összekeversz, én gyomorgörcsöt nem kaptam. Olvass vissza mit és mennyi hozzászólásban reagáltam a szösszenetedre.
   
  Rotten878 and borisz like this.

Ezen oldal megosztása