A kép csak illusztráció a hírhez, a kép Oroszországban készült 2-3 éveT-14 Armata hk. tesztelése Szíriában
2021-től kezdődik a sorozatgyártás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kép csak illusztráció a hírhez, a kép Oroszországban készült 2-3 éveT-14 Armata hk. tesztelése Szíriában
2021-től kezdődik a sorozatgyártás.
Jo husos volt, a legzsak nem mentette meg.Terrorista parancsnok likvidálása Idlibben R9X rakétával.
Terrorista parancsnok likvidálása Idlibben R9X rakétával.
Amerikai precíziós fegyverrel ölték meg:Erre mondják hogy kiskanállal kellett összeszedni a darabjait. Valaki rendesen becélozta infrával. Ennyire pontos találat másképp nincs, csak folyamatos célra-vezetéssel, de abból is a jobbfajta célmegjelölők kellenek, amik méteres pontossággal képesek tartani a célt mozgó járművek esetében is. Vagy csak szerencse a pontosság ? Ennek 1% esélyt adok a magam részéről.
Amerikai precíziós fegyverrel ölték meg:
Amerikai precíziós fegyverrel ölték meg:
Pedig biztos be is volt kötve.Jo husos volt, a legzsak nem mentette meg.
Jo husos volt, a legzsak nem mentette meg.
Ha el van egetve az jobb?Nincs az a pénz amiért én tűzoltó lennék
Azt hinnék a gyerekek hogy csak tüzet oltanak .de sajnos iylen látvánnyal vagy még rosszabbal is szembesülni kell nekik.
Én helyszínelő sem lennék. Az is találkozik nap mint nap valami "érdekességgel"......Nincs az a pénz amiért én tűzoltó lennék
Azt hinnék a gyerekek hogy csak tüzet oltanak .de sajnos iylen látvánnyal vagy még rosszabbal is szembesülni kell nekik.
A halott oltozteto is.Én helyszínelő sem lennék. Az is találkozik nap mint nap valami "érdekességgel"......
Az sem kellemes szakma....A halott oltozteto is.
Nincs az a pénz amiért én tűzoltó lennék
Annak még égett szaga is van, az mégrosszabb. Egyszer láttam egy videot az egyik isis területi pont városban volt) kiiktatását , amit a szír légierő végzett seperc alatt váratlanul. Az épületet nem bántották, hanem az udvaron a járműveket lőtték ki, nem kicsit... Na ott aztán volt minden. Az isis-eseknél bent az épületben valamiért éppen ment egy telefonon egy videofelvétel, amikor jött az égi áldás. Csak a sivítást és a becsapódásokat lehetett bentről hallani, és por jött be az ajtó felől. Pár másodperc volt csak az egész. Ezek kirohantak persze, közben is ment a felvétel végig. Az égő autóból rángatták ki az égő embereket, amelyik autó még egészben volt. Nem látszott hogy élne. Takaróval eloltották. Kb. 2 prc múlva mentek el pickuppal, akkor raktál fel a platóra. Én azt hittem már meghalt a detonációtól, a megégése már csak holtában érte. Egy fenét ! A platón elkezdett mozogni ! De annak már biztos hogy annyi lett az égéstől. Szóval a sült élő hús szaga... én nem kívánom senkinek. Anno sok ilyet láttam, de már mind régen lepucolták a youtube-ról. Volt ami csak pár órát volt látható. Az ukrán háborúban is voltak ilyen videok, de ott kevesebb volt az égett hús. Volt ahol már nem volt semmi szag, mert szénné égtek a holtestek, csak fekete test feküdt a földön. Aki nem figyel lehet hogy fel sem tűnt neki a szétlőtt járművek mellett, ahol minden fekete és szénné égett volt, hogy emberi alakok is fekszenek a romok mellett. Persze már mindent elpucoltak rég, nincs egy sem, talán pár eldugott felvétel van még. A múltkor átnéztem egy akkori elég nagy listát, mindössze ha kettő felvétel él még, a többit lepucolták. Én nem leszek rosszul az ilyenektől, élőben is láttam már ronda dolgokat, nem akarom részletezni. Meg volt olyan is, hogy mentettem fél perccel a baleset bekövetkezése után. Van aki nem segít, és van aki nem tud segíteni, mert elájul. Én nem. Akik nem segítettek azokat elzavartam hogy azonnal hívják a rohammentőt és a tűzoltókat. A rendőröknek úgy is szól mind a két alakulat, az nem fontos.Ha el van egetve az jobb?
Izraeli légitámadás eredménye a Nir Dvori beszámolója szerint a lőszergyártásra szolgáló hangárok megsemmisültek