Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha ez megtörténik nagy blama az oroszoknak.Vége az oroszok tartuszi tartózkodásának: az új szír kormány felmondta a megállapodást.
New Syrian government terminates agreement with Russia on management of Tartus port
The new Syrian government has terminated an investment agreement with a Russian company to manage the port of Tartus, where Russia's only foreign naval base is locatedmil.in.ua
Az oroszok kiszorultak Szíriából - ez már tény.Ha ez megtörténik nagy blama az oroszoknak.
A mese az volt, hogy a légibázis és a kikötő marad. Sőt lehet szerveznek köré vmi bábállamot. Ehhez képest ez.....Az oroszok kiszorultak Szíriából - ez már tény.
A hírek szerint a Líbiában lesz az új mediterrán bázisuk.
Ruszkiknak nincs kapacitásuk erőt projektálni ott:A mese az volt, hogy a légibázis és a kikötő marad. Sőt lehet szerveznek köré vmi bábállamot. Ehhez képest ez.....
Akkor kiszorulnak a Földközi-tengerről - nem is baj!Ha Libiába átmennek, arra mi a garancia, hogy a Szultán nem teszi őket ott is lapátra. A hivatalos líbiai kormány török köldökzsinóron lóg. Mi van ha ott is megindulnak Haftar meg az oroszok ellen. Ráadásul Haftar 80+-os... bármikor leadhatja a szerelést.
Raadásul leállították a gabonaszállítmányokat, amit azonnal Ukrajna pótolt, így nem tudtak ezzel a kártyával játszani...Évekig lőtték bombázták a mostani kormány erőket, támogatták a fő ellenség Asszadot - naiv dolog volt azt várni, hogy ezt elnézik majd az oroszoknak és maradhatnak.
Amúgy akárhány anyagot olvastam erről, azok kifejezetten a Sztrojtranszgaz által üzemeltetett Tartúsz kikötőjét emlegették, nem pedig magát az orosz haditengerészeti bázist. Az a baj, hogy nem tudom pontosan a jogi hátterét, de ha tippelnem kéne, akkor két külön entitásról van szó, amelyiknél most "csak" a kereskedelmi/civil rész szerződését mondták fel egyelőre.Vége az oroszok tartuszi tartózkodásának: az új szír kormány felmondta a megállapodást.
New Syrian government terminates agreement with Russia on management of Tartus port
The new Syrian government has terminated an investment agreement with a Russian company to manage the port of Tartus, where Russia's only foreign naval base is locatedmil.in.ua
Pontosítok.A Szíria és Oo közötti beruházásii szerződést mondták fel az iszlámisták,amely a tartuszi polgári kereskedelmi kikötő fejlesztésére vonatkozottVége az oroszok tartuszi tartózkodásának: az új szír kormány felmondta a megállapodást.
Eddig bombázgattátok őket, szerintem nem különösebben kell nekik ehhez nyomásA tartuszi orosz katonai bázisról és a latakiai Hmejmim katonai bázisról tárgyalások folynak. Természetesen a jenkik és Berbockék nyomást gyakorolnak az iszlámistákra, hogy ne hagyják meg az orosz bázisokat.
Itt az a kérdés, milyen előnye lenne abból az új szír kormánynak, ha maradnak az oroszok, akik korábban őket bombázták???Plusz legfrissebb szíriai nyilatkozatok szerint a tartúszi és hmejmími bázisok sorsa még nem dőlt el, jelenleg is tárgyalnak róla
ÐинобоÑÐ¾Ð½Ñ Ð¡Ð¸Ñии: пеÑеговоÑÑ Ð¾ ÑÑдÑбе военнÑÑ Ð±Ð°Ð· РоÑÑии пÑодолжаÑÑÑÑ
ÐодÑобнее на ÑайÑеwww.kommersant.ru
Én nem bombáztam, de az oroszok mellett az amerikaiak is bombázták a terroristákat.Eddig bombázgattátok őket, szerintem nem különösebben kell nekik ehhez nyomás
Ok. Stimmt.Én nem bombáztam, de az oroszok mellett az amerikaiak is bombázták a terroristákat.
Ja. csak az amerikai bázisok a kurdok által ellenőrzött területeken vannak.Ok. Stimmt.
De egyelőre nem a jenkik puncsolnak a bázisukért
Hát. Shit happensJa. csak az amerikai bázisok a kurdok által ellenőrzött területeken vannak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..