R
rejsz felügyelő
Guest
kikoptak az Ikaroszok
Én 2007-ben voltam Kárpátalján, akkor csak földgázos Ikarusokat láttam. Ilyen téren volt változás? A helyieket kérdezem elsősorban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kikoptak az Ikaroszok
Legyen egy nyugisabb kép is. Gondolom, hogy a halak már megszokták a heli zaját.
Lemaradt:A menekülés egy részlete. Ode kellene tenni azokat is, akik finanszírozzák a tragédiát.
https://www.almasdarnews.com/articl...rmy-captures-important-water-pumping-station/Del Aleppoban az SAA elfogalta az viztelepet Suleiman al-Halabi-ban, ami az egesz Aleppo vizellatasat biztositja.
Jaj de jó ezt látni,remélem nem túl sokára egész Szíria területén hasonló arányú terület gyarapodás lesz.A változás miatt:
nov. 20.
Nov. 28. most.
Nem tudom vittünk -e hozzájuk, de egy videón se láttam Ikaruszt. Ha már ott is kikoptak...kikoptak az Ikaroszok
Az ISIS-nek már régen vége. Ez most már arról szól, h minnél többen bevonuljanak Szíriába.Tegnap déli hír, de visszanézve a fórumot nem találtam róla semmit...
http://www.origo.hu/nagyvilag/20161127-izraeli-katonakra-tamadtak-az-iszlam-allam-terroristai.html
Ez volt az első hivatalos összetűzés az IDF és az ISIS között...
Hát ha ezek az isten barmai magukra rántják az IDF-et is akkor tényleg végük lesz... de gyorsan.
Volt egy másik hír amit szombaton posztolt valaki a Golán-fennsíkkal kapcsolatban.
https://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-heads-golan-heights-border-upcoming-offensive/
Az SAA is arrafelé nyomul a határ irányába. Na így már két tűz között lesznek az ISIS férgek ott is