Több mint 25 éve lőtték le az első lopakodót, miből gondoljuk, hogy az oroszok nem tudnának leszedni egy F-22-est??? Szerintem nem ültek a seggükön belenyugodva, hogy ez ellen semmit sem tehetnek.

.Nem érted a problémát. Azt nem értjük, ehhez miért kell lefeküdni? Megy ez állva is.Már többször láttam ezen az oldalon hasonló képeket gyakran vicc tárgyává válni. De ezt így kell. Komolyan. ...

Ez a kép az "utolsó képek a halál előtt" albumból van?
Lehet, hogy en nem ertem, hogy mit kell ezen nezni, de nem ugy tunik mintha eltalaltak volna a helit.Ez a kép az "utolsó képek a halál előtt" albumból van?
A helit nem találat érte, hanem sortüzet adott a rakéta-sorozatlövő blokkokból. Szerintem gioo inkább arra célzott, hogy a fotós túlélte-e a fényképezést?! Szerintem ezt a rácsapást biztos, a rakéták nagyon fölötte és más irányt mutatva repülnek, persze hogy a következő támadásnak mi lett a vége, azt csak az ott lévők tudják.Lehet, hogy en nem ertem, hogy mit kell ezen nezni, de nem ugy tunik mintha eltalaltak volna a helit.
Pont fordítva, a heli köszöni szépen jól van.Lehet, hogy en nem ertem, hogy mit kell ezen nezni, de nem ugy tunik mintha eltalaltak volna a helit.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..