BREAKING!
Az oroszok befogtak két objektumot a tenger felett gépeket emeltek rájuk.
Az oroszok befogtak két objektumot a tenger felett gépeket emeltek rájuk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
lehet kamu mert van egy ilyen hír is:a múltkor lelőtt Mig. R-23 lev.-lev. rakétákkal volt szerelve
Szerintem visszahagyják azt a részt és elmennek Deir Ezzor felé Hulayhillah után, addigra talán északról a tigrisek is odaérnek és akkor gyakorlatilag körbezártak egy hatalmas területet ami feldarbolás után sok nyersanyaghoz juttatja majd őket. Legfeljebb az út menti magaslatokat veszik birtokba mint Palmíra felett.Arak után stratégiai szempontból nehéz szakasz következik.Gyakorlatilag egy természetes erődrendszer.
Szerintem visszahagyják azt a részt és elmennek Deir Ezzor felé Hulayhillah után, addigra talán északról a tigrisek is odaérnek és akkor gyakorlatilag körbezártak egy hatalmas területet ami feldarbolás után sok nyersanyaghoz juttatja majd őket. Legfeljebb az út menti magaslatokat veszik birtokba mint Palmíra felett.
Az a kékre színezett rész nem azonos a képen levővel mert a szárny töve másmilyen. ettől még lehet valami alváltozat ,de nem ugyanaz a típus szerintem a kettő.döntse el mindenki maga
Én inkább arra hajlok, hogy a kurdok nem is akarnak tovább menni délre. Nekik vígan jó, ha más lefogja vagy elkergeti ott az IÁ-t.Ahogy mondtam elszigetelik a kurdokat az ISIStol es felszabaditjak Deir Ezzort.
Passz , az ezer egy éjszaka világában még igaz is lehet.Ez kamu nem? Török sör Asszad képvel?
Ha fegyverest látsz aki nem rendőr lelövöd. Ennyi lehetett a lényegVégzett a leendő rakkai rendőrség 2. csoportja a kiképzéssel. (ez bizony gyorstalpaló volt)
Azért nem olyan bonyolult a védelmi pénz szedés...Végzett a leendő rakkai rendőrség 2. csoportja a kiképzéssel. (ez bizony gyorstalpaló volt)