[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Teljesen mindegy, mi elleni légigyőzelem/bombázás, a gépen ott lesz a jelzés, bármelyik légierőnél. Max nem 30 centis sziluettben, csak 5-ben.
Amúgy bármilyen ellenséges csapat lehetett akár a heliben, ha háborúban lennél, te is ledurrantottad volna, ha nem a sajátjaid
Háborúban a kill az kill...
Még nagyon messze vannak, egyenlőre minden marad a régiben. Egyébként ez melyik filmből van?
Szerintem a Trónok Harcából az évad záró nagy ütközet...

Palmyra alatt stratégiailag kulcspozícióból rúgta ki az SAA. a us.dzsihadistákat.
DBCVGXRVYAAwveU.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Maskanah közvetlen szélén állnak a Tigrisek a forrás szerint készülnek az utcai harcokra ehhez nagy számú orosz spec. egység érkezett a segítségükre.
DBCREkVUAAQl0p-.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ny Aleppo-nál komoly harcok folynak a dzsihadisták éa az SAA/ Kurdok között.
DBEbS3iVYAA-HVg.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Juj :oops:
A tigr-m személyzete vajon túlélte?
Pozitív korábban külön volt berakva hsz.-be. Az infó azt írta túlélte a személyzet. IED.-re futott látszik is a bal elején a detonáció. A kiégése talán már a hátrahagyásnál hozott döntés eredménye.

• Tetszik
Reactions: Roni
A kill az killről jut eszembe az F-15 100. légigyőzelme... b lue on blue volt; Blachawkot néztek mi-24-nek...de nem is festették fel. Szerintem is szánalmas és nem egy súlycsoport. Bár a 2. vh-ban a német harckocsizók az AT elleni killt egyenértékűnek vették a HK-val, de okkal.

A kill az killről jut eszembe az F-15 100. légigyőzelme... b lue on blue volt; Blachawkot néztek mi-24-nek...de nem is festették fel. Szerintem is szánalmas és nem egy súlycsoport. Bár a 2. vh-ban a német harckocsizók az AT elleni killt egyenértékűnek vették a HK-val, de okkal.
Épp ezen filóztam én is, hogy fölfestették-e az F-15ösre a századik légigyőzelmet?

Dzsihadisták lövik a Daraa környékét (Daraa-t ?)