A Borej-A drágább a Borejtől(a cikkben), viszont a Jaszeny-M nagyon drága mivel teljesen új tervezésü müszaki berendezések, részegységek, alkatrészeket tartalmaz.Egy Jaszeny 10x drágább lenne egy Borejnál?
Meg nem erősített jelentések szerint a Borey projekt egyik nukleáris tengeralattjárója 23 milliárd rubelbe kerül az orosz költségvetésnek, míg a Yasen projekt tengeralattjárója több mint 200 milliárdba kerül.

Российские «Бореи» и «Ясени» сравнили
ТАСС: у субмарин проекта 955 «Борей» техническая новизна составляет не более 40 процентов<br>По неподтвержденным данным, российскому бюджету одна атомная подводная лодка проекта «Борей» обходится в 23 миллиарда рублей, тогда как субмарина проекта «Ясень» — более чем в 200 миллиардов. Подлодки...vpk-name.translate.goog

2018-ből van a videó. Csak illusztráció a hírhez .Nem tudom, hogy ez mostani vagy a 2018-as inditas.
Eddig nem volt. Úhogy azEz a nagy hír, hogy Z betü van rajta?

Minőségi híreket várok, mint ez:Eddig nem volt. Úhogy az
.Knyaz Vlagyimír 1 hónapos jég alatti útjának beszámolója.1.rész
 www.kepfeltoltes.eu

www.kepfeltoltes.eu
				 (Érdekes, hogy nem tettek oda se oroszul, se angolul egy pozsalujszta-t vagy thank you-t.)
 (Érdekes, hogy nem tettek oda se oroszul, se angolul egy pozsalujszta-t vagy thank you-t.) 

t.me

t.me
				Értem én, de miért pont Suvorov?
Oroszok Az Igazság Oldalán
⚡️A haditengerészetnek való átadásra előkészítették az új, negyedik generációs „Generalissimo Suvorov” orosz stratégiai nukleáris tengeralattjárót. A "Sevmash" vezérigazgatója, Mihail Budnicsenko ma bejelentette a tesztelés minden szakaszának befejezését. Különösen a Suvorovból lőtték ki a...t.me
Szubotaj mégse lehetett, se Mackensen.Értem én, de miért pont Suvorov?

De legalább vmi tengerész vkit találhattak volna.Szubotaj mégse lehetett, se Mackensen.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..