Egy Jaszeny 10x drágább lenne egy Borejnál?
Meg nem erősített jelentések szerint a Borey projekt egyik nukleáris tengeralattjárója 23 milliárd rubelbe kerül az orosz költségvetésnek, míg a Yasen projekt tengeralattjárója több mint 200 milliárdba kerül.

• Hűha
Reactions: fip7
Egy Jaszeny 10x drágább lenne egy Borejnál?
Meg nem erősített jelentések szerint a Borey projekt egyik nukleáris tengeralattjárója 23 milliárd rubelbe kerül az orosz költségvetésnek, míg a Yasen projekt tengeralattjárója több mint 200 milliárdba kerül.
A Borej-A drágább a Borejtől(a cikkben), viszont a Jaszeny-M nagyon drága mivel teljesen új tervezésü müszaki berendezések, részegységek, alkatrészeket tartalmaz.

A december végén átadott Knyaz Oleg(Borej-A) belseje.

GvyXE1Sta0Q.jpg

Szevmas híradó, benne a legújabb Borej-A, a Knyaz Oleg, amely áthajózott Szeveromorszkba ideiglenes bázisára. Első felvételek a hajóról,,teljesen modern koncepció(elhagyták a szovjet stílust) konyha, étkező, orvosi rendelő, parancsnoki híd. (első 6 perc)

Utána az Admiral Nachimov modernizációs munkálatait mutatja be.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem tudom, hogy ez mostani vagy a 2018-as inditas.

Knyaz Vlagyimír 1 hónapos jég alatti útjának beszámolója.1.rész

.
Egy screenshot az amúgy érdekes filmből:
.
.
Az orosz mentőkabinra felirták angolol is a mentési instrukciókat, ill részben csak próbálták, mert a wheel szóval meggyűlt a bajuk és majdnem pokol lett. :) (Érdekes, hogy nem tettek oda se oroszul, se angolul egy pozsalujszta-t vagy thank you-t.)

Értem én, de miért pont Suvorov?

• Vicces
Reactions: Kim Philby