Boxer IFV with Kongsberg RT60 mission module.
https://twitter.com/nicholadrummond/status/1595363279131623425/photo/1
https://twitter.com/nicholadrummond/status/1595363279131623425/photo/1
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem bánnám,ha ide jönne vagy 3-4 zászlóalj belőle! Volt alkalmam élőben megnézni nagyon jó kis gép.![]()
2022 december 15-én gyalogolt valahová, otthon tesztelni, ukrikat képezni? Valaki valamit?
lánctalpas Boxer - tavalyi Eurosatoryn mutatta be a KMW. Amolyan válaszféle a Lynx-re: KMW demonstrálni akarja, hogy nekik is van RM-mentes láncos IFV/APC. (bár ezen pont egy PUMA torony van ha jól látom, ami meg RM)
Jaja elég egy ocsmány egy valami'lánctalpas Boxer - tavalyi Eurosatoryn mutatta be a KMW. Amolyan válaszféle a Lynx-re: KMW demonstrálni akarja, hogy nekik is van RM-mentes láncos IFV/APC. (bár ezen pont egy PUMA torony van ha jól látom, ami meg RM)
Lynx szerintem szebb!![]()
Lehet nem is annyira rossz ez a cucc..
Ember, a PUMA-ban a torpnnyal van a legtöbb baj a pletykák szerint.Ez
Lehet nem is annyira rossz ez a cucc..
Boxerrel eddig semmi probléma nem volt relatíve kiforrott technika, puma torony se rossz.
Az hogy hogy néz ki az egy dolog.
Ugyan azok a mission modulok mennek rà mint a boxerre plug and playben.pzh boxer puma keverék. szerintem elkéstek vele. logisztikai harc kiszolgáló harc támogató járműnek tök jó lenne. de mint láthatjuk a harcoló verzió a konceptció ami szerintem nagy hiba a kmw részéről.
igen. de mégsem az egyéb szegmensbe csinálták a protot. amibe viszont lenne piaci rés. szerintem ez baklövés vólt a kmw réséről. de ők tudják. a konceptció egyébként nem rossz mtlblu ptsz stb. csak szerintem rossz helyen nyitotak és kicsit megkésve.Ugyan azok a mission modulok mennek rà mint a boxerre plug and playben.
A Puma szebb mint a Lynx valaha is lesz.Jaja elég egy ocsmány egy valami'mernél mást írni!
![]()
De kész vannak az egyéb verziók ezzel. Gecire mindegy miben mutogatják..igen. de mégsem az egyéb szegmensbe csinálták a protot. amibe viszont lenne piaci rés. szerintem ez baklövés vólt a kmw réséről. de ők tudják. a konceptció egyébként nem rossz mtlblu ptsz stb. csak szerintem rossz helyen nyitotak és kicsit megkésve.