De hát b+, akkor derül ki, hogy kibírja-é, ha ráteszed!Mert ha nem bírja el a "full páncélt", akkor anélkül kell háborúzzon...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De hát b+, akkor derül ki, hogy kibírja-é, ha ráteszed!Mert ha nem bírja el a "full páncélt", akkor anélkül kell háborúzzon...
Mondjuk még nem fix mi is az a full páncélozás ezen a verzión. Az ausztrálok pl instabilitásra panaszkodtak a magas súlypont miatt.De minek? Hát úgyis fullra páncélozva fog háborúzni, értelemszerű, hogy a full alatt könnyebb lesz ugyanarra a teljesítményre és stabilabb.
Tehát pancél nélkül nyomják át a teszteken, majd visszarakják rá mert kell és ugyanolyan instabil lesz, csak papíron nem. Így már érthető a 'teljes körű' tesztelés.Mondjuk még nem fix mi is az a full páncélozás ezen a verzión. Az ausztrálok pl instabilitásra panaszkodtak a magas súlypont miatt.
Szerintem a cél annak a pontnak a meghatározása amikor még éppen jó.Tehát pancél nélkül nyomják át a teszteken, majd visszarakják rá mert kell és ugyanolyan instabil lesz, csak papíron nem. Így már érthető a 'teljes körű' tesztelés.
Ezt a lance 2 konfigurációt nem az ausztrálok fejlesztették, ráadásul kifejezetten a boxereikhez?Szerintem a cél annak a pontnak a meghatározása amikor még éppen jó.
Csak gondolom jó németesen minden konfigurációban is megmérik...
Az ausztràloknak fejlesztik (nincs kész).Ezt a lance 2 konfigurációt nem az ausztrálok fejlesztették, ráadásul kifejezetten a boxereikhez?
Már mióta ezt magyarázom! Nagyon magas, képzeld ha 30%-os hegyoldalon megy s hirtelen gödörbe lép! A nagy toronysúly ránt akkorát rajta hogy hencsereg egyből!Talán nem egy baszott nagy 2 emberes tornyot kellett volna rápakoltatni.
Nem nekem kell megmagyarázni az embertelen tornyot. Én vagyok az aki azt sem érti, hogy miért szórakozik még bárki is emberessel.Már mióta ezt magyarázom! Nagyon magas, képzeld ha 30%-os hegyoldalon megy s hirtelen gödörbe lép! A nagy toronysúly ránt akkorát rajta hogy hencsereg egyből!
Na ennek nem lessz magasan a súlypontja ezzel a toronnyal?
Sikerült elolvasni a kép alatti szöveget?Na ennek nem lessz magasan a súlypontja ezzel a toronnyal?
Nem fogom megérteni, hogy Pappi, hogy a fenébe lobbizta ki a lance 2-es boxert.....
Erős a gyanúm, hogy ezzel mentették meg az ausztrál boxer programot az elkaszálástól Papi csak szimplán jól járt...Nem fogom megérteni, hogy Pappi, hogy a fenébe lobbizta ki a lance 2-es boxert.....