Boxer (GTK/MRAV/MIV/CRV/...)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 201
66 955
113
Mondjuk még nem fix mi is az a full páncélozás ezen a verzión. Az ausztrálok pl instabilitásra panaszkodtak a magas súlypont miatt.
Tehát pancél nélkül nyomják át a teszteken, majd visszarakják rá mert kell és ugyanolyan instabil lesz, csak papíron nem. Így már érthető a 'teljes körű' tesztelés. :D
 
 • Tetszik
Reactions: fip7

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
28 443
120 809
113
Tehát pancél nélkül nyomják át a teszteken, majd visszarakják rá mert kell és ugyanolyan instabil lesz, csak papíron nem. Így már érthető a 'teljes körű' tesztelés. :D
Szerintem a cél annak a pontnak a meghatározása amikor még éppen jó.
Csak gondolom jó németesen minden konfigurációban is megmérik...
 

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
1 565
4 859
113
Szerintem a cél annak a pontnak a meghatározása amikor még éppen jó.
Csak gondolom jó németesen minden konfigurációban is megmérik...
Ezt a lance 2 konfigurációt nem az ausztrálok fejlesztették, ráadásul kifejezetten a boxereikhez?
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
47 854
78 066
113
Már mióta ezt magyarázom! :( Nagyon magas, képzeld ha 30%-os hegyoldalon megy s hirtelen gödörbe lép! A nagy toronysúly ránt akkorát rajta hogy hencsereg egyből!
Nem nekem kell megmagyarázni az embertelen tornyot. Én vagyok az aki azt sem érti, hogy miért szórakozik még bárki is emberessel.
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
38 579
74 562
113
Dutch Study for fire support boxer variant...

GLDxo0lWkAE_UZY

GLDx0iVXcAEIQZa

GLD0HTPW8AA_SGk