BTR Bumerang (Oroszország)

Russia-Arms-Expo (RAE)-n valszeg feltunt a Bumerang elso modellje:

http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?230601-Russia-Arms-Expo-(RAE)-2013-in-Nizhnyj-Tagil&p=6857729&viewfull=1#post6857729

Maxim linkjében szereplő jármű ha az lesz a BTR utódja nagyban szakít a hagyományokkal Ez egy igazi IFV lesz. Szerintem a toronyban legalább 40mm-es nagy kaliber hosszúságú gépágyú lesz. És lesz vagy 30-40 tonnás szemre.

Az oroszoknak nincs 40 mm-es gépágyújuk sokkal valószínűbb,hogy 37-es vagy 57-es van beépítva ha nem maradtak a hagyományos 30mm-es megoldás mellett.

Itt már felpakolva a kamionra.

Egyébként a RAE 2013 eseményeit az azonos nevu topikban lehet kovetni. Remélem kiszivárog valami az Armatárol is. :)

Ha osszehasonlítom a kerekek szerint, ugyanaz, tehát ezt viszik a kiállításra.
F5J47ymfJE0.jpg

"Jó nagy a tornya."

És nem csak az hanem az egész jármű.
Inkább lett volna kicsit hosszabb és alacsonyabb.
Ha az armata is olyan nagy lesz mint a merkava 4 akkor semmi újat nem mutattak .
Bár igaz mit várunk az oroszoktól?

Szeretek magyarázni és az sem zavar ha valamit többféle képen kell elmondani de az amikor valaki úgy beszél hülyeséget,hogy utána sem néz a dolognak(a Merkava nem magasabb mint bármelyik más modern nyugati harckocsi)vagy elkezdene előtte gondolkodni egy kicsit,na az zavar.Itt sem azért lett magas a Bumerang mert nem volt csak hosszú vonalzója meg vastag ceruzája a tervezőnek hanem valószínűleg az aknavédelem az oka.
De ezt is tök fölöslegesen írtam le...

Roni
Te korábban másképp "nyilatkoztál" te is vártad az új orosz technika megjelenését 20 év pénztelenség-semmittevés után. Mi ez a pesszimizmus ? :))

"Te korábban másképp "nyilatkoztál" te is vártad az új orosz technika megjelenését"

Persze hogy várom de majd meg lássuk szeptember 25-én mik lesznek.

Azért jó látni hogy már futurisztikus a formája olyan mint a német boxer.

Roni

"Ha az armata is olyan nagy lesz mint a merkava 4 akkor semmi újat nem mutattak ."

Ehh, nem tudtad, hogy nem a méret a lényeg! ;) :D
Amúgy nekem a Merkava kifejezetten tetszik...