CAIC Z-10

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
40 853
40 637
113
Z-10ME az orosz Mi-28NM-re hasonlít, de elég idétlenre sikerült.
 
  • Tetszik
Reactions: fonak9

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
13 060
7 973
113
Z-10ME az orosz Mi-28NM-re hasonlít, de elég idétlenre sikerült.
Viszont az orosz elektronika meg ennek a szintjét próbálja elérni .10 éve HMD van ezeken a j-20-son meg 5 éve . Fire and Forget felülről támadó rakéta mai napig nincs az oroszoknak .Se spike se javelin.A programozott lőszereknél az oroszok még csak a 57 mm akarják megvalósítani , kínának pár éve már a 30mm kategória is megvan .