Kínai harci helikopterek

GJRR3C8WgAE34HV

GJQ9plVWQAA0-4o

• Hűha
Reactions: enzo
Ez inkább önmaguk lejáratása ! megcsinálják azt amit a jenki 40 évvel ezelőtt ? Erre nem lennék büszke !
???
Még most sem világos, hogy mi a gond ezzel a géppel?
Mire ez hadrendbe áll, addig a Z-10 első példányait már szétrepülik.

• Tetszik
Reactions: endre
Még most sem világos, hogy mi a gond ezzel a géppel?
AH-64E-Block-2-Compound.jpg

Mire ez hadrendbe áll, addig a Z-10 első példányait már szétrepülik.
Tényleg ? akkor 10 év múlva lesz egy apache klón mikor már mások kidobni fogják ?

Az uh-60 és a C-17 klónnal nincs bajom mert azok mint szállító járművek megállják a helyüket de nem támadásra ! Ezt az új helit még az oroszok is kinevetik !

És 12 éve máshol tesztek folynak már ilyennel
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azt hittem a j-20 a változás hogy már vége a koppintás üzemmódnak ! De most nagyot csalódtam bennük ! Gyerek korom kedvenc helikopterét ! lekopizzák !

GJXNjpvWYAAfAnF

Azt hittem a j-20 a változás hogy már vége a koppintás üzemmódnak ! De most nagyot csalódtam bennük ! Gyerek korom kedvenc helikopterét ! lekopizzák !
Valszeg annyira fog megegyezni az Apachal, mint a Z-20 az UH-60 Blackhawkkal.

• Tetszik
Reactions: endre
Csak azért vagyok meglepve hogy egy hagyományos apapche verziót követnek mert az ukrajnai balhé azt bizonyítja hogy nem sok előnye van már ezeknek !
Vagyis nyugati oldalról nem látni hogy na most küldünk nektek apache cobra tiger harci heliket ! Persze orosz oldalról megy a ka-52 meg a 305 izdelye rakéta valahogy mégis na ! Nem tudom ! Főleg egy tajvani ellen harcban már inkább dronokat képzelek el a többire meg ott van a több száz z-10/19 páros !

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="en" dir="ltr">2x FS-70A/GR5 Guided Aerial Rockets Launched from FS-70B “Fire Snake” Rocket Pod used by Z-10/Z-19 | Army Aviation <a href="https://t.co/wJZC1c5oku">pic.twitter.com/wJZC1c5oku</a></p>&mdash; David Wang (@Nickatgreat1220) <a href="
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
">September 4, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>