???Ez inkább önmaguk lejáratása ! megcsinálják azt amit a jenki 40 évvel ezelőtt ? Erre nem lennék büszke !
Még most sem világos, hogy mi a gond ezzel a géppel?
Tényleg ? akkor 10 év múlva lesz egy apache klón mikor már mások kidobni fogják ?Mire ez hadrendbe áll, addig a Z-10 első példányait már szétrepülik.
Max. Amerika kezdi el néhány év múlva rendszerbe állítani az új csodarepülőiket, de az ő esetükben is valszeg még hosszú évtizedekig rendszerben lesznek az Apachok.Tényleg ? akkor 10 év múlva lesz egy apache klón mikor már mások kidobni fogják ?
A Mi-nek két külön kabinja van. Az Apachenak, meg ennek egy nagy, középen elválasztva.Nekem alulról inkább MI-28 mint Apache.
![]()
Valszeg annyira fog megegyezni az Apachal, mint a Z-20 az UH-60 Blackhawkkal.Azt hittem a j-20 a változás hogy már vége a koppintás üzemmódnak ! De most nagyot csalódtam bennük ! Gyerek korom kedvenc helikopterét ! lekopizzák !
Azt hittem a j-20 a változás hogy már vége a koppintás üzemmódnak ! De most nagyot csalódtam bennük ! Gyerek korom kedvenc helikopterét ! lekopizzák !
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..