Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A földreszállt űrhajósokért meg az 50 éves hatkerekű ZILek mennek, amikről azt hittem, hogy évtizedekkel ezelőtt kihaltak.
Részletek a Patria 6x6 lappföldi tesztjéről. A 24 tonnás jármű több változatban is kialakítható, alapból STANAG 2 szintű védelemmel rendelkezik, amit STANAG lvl 4-ig lehet erősíteni.
Akkor most mi a csipa van?Észtország csatlakozik Finnországhoz és Lettországhoz a Patria 6x6 páncélozott jármű fejlesztési programjára
https://www.armyrecognition.com/apr...nt_program_of_patria_6x6_armored_vehicle.html
Hagy kívánnivalót maga után a giigle, de sztem a lényeg érthető.
Észtország úgy döntött, hogy csatlakozik a fenntartható mobilitás fokozására szolgáló finn és lett járműfejlesztési programhoz, amelyhez a Patria szállítja a 6x6 járműplatformot. Az országok most közös műszaki megállapodásról írtak alá. A közös fejlesztési program célja a páncélozott kerekes járművek rendszere.
"Észtország csatlakozása a fejlesztési programhoz nagyszerű hír, és természetesen reméljük, hogy a Patria 6x6 sorozatgyártásban is megjelenik. Ez azt jelenti, hogy a részt vevő országoknak nagyon költséghatékony megoldásra van szükségük, amely bizonyosan érdekes más országok számára is, amelyek a hadsereg fejlesztése iránt érdeklődnek. Noha a jelenlegi helyzet a corona-járvány miatt rendkívüli, fontos, hogy ez a program a tervek szerint folyjon. Felépítjük az ellátás biztonságát és felállítunk egy együttműködési modellt a válsághelyzetekre való felkészüléshez a helyi ipar "- mondta Jussi Järvinen, a Patria Land üzleti egységének elnöke.
A program Finnország és Lettország kölcsönös egyetértésével más országok számára is nyitott. Amennyiben a fejlesztés a jövőben tényleges járműrendszer-beszerzésekhez vezet, a közös rendszer mindkét országban javítja a seregek mobilitását, költséghatékonyságát, interoperabilitását és ellátásbiztonságát.
A Patria a 6x6-os járművet az Eurosatory rendezvényen indította el 2018-ban. A Patria 6x6 jármű egyesíti a Patria XA és AMV járművek legjobb tulajdonságait . Egyszerűsített, megbízható és úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a vevők legmagasabb igényeinek. Korszerű terepmobilitását a hatékony hajtómű és a Patria AMV járműről ismert független felfüggesztés garantálja. A tágas kabin és a jól definiált funkciók miatt könnyű vezetni és a felhasználói képzés egyszerű. A megbízhatóságot a járműben használt sokféle kereskedelmi alkatrész hangsúlyozza. A kereskedelmi alkatrészek, a hosszú élettartam és az egyszerű karbantartás rendkívül költséghatékonyak. A járműplatformot ebben a fejlesztési programban fejlesztik ki, az országok igényei szerint.
A Patria Land üzleti egységének kulcsterületei a páncélozott kerekes járművek, a habarcsrendszerek és a kapcsolódó életciklus-támogató szolgáltatások. Az üzleti egység 230 embert foglalkoztat Hämeenlinna-ban és Tamperében.
Vagy lesz egy mix????Akkor most mi a csipa van?
Április 2.
Észtország egyedül akar páncélozott járművet építeni
Április 6.
Aztán mégis a Patriához csatlakoztak.
Jobban elolvasva a cikket, a Milrem az utolsó pillanatban ki akarta énekelni a sajtot a Patria szájából?
Akkor most mi a csipa van?
Április 2.
Észtország egyedül akar páncélozott járművet építeni
Április 6.
Aztán mégis a Patriához csatlakoztak.
Jobban elolvasva a cikket, a Milrem az utolsó pillanatban ki akarta énekelni a sajtot a Patria szájából?
Észtország csatlakozik Finnországhoz és Lettországhoz a Patria 6x6 páncélozott jármű fejlesztési programjára
https://www.armyrecognition.com/apr...nt_program_of_patria_6x6_armored_vehicle.html
Hagy kívánnivalót maga után a giigle, de sztem a lényeg érthető.
Észtország úgy döntött, hogy csatlakozik a fenntartható mobilitás fokozására szolgáló finn és lett járműfejlesztési programhoz, amelyhez a Patria szállítja a 6x6 járműplatformot. Az országok most közös műszaki megállapodásról írtak alá. A közös fejlesztési program célja a páncélozott kerekes járművek rendszere.
"Észtország csatlakozása a fejlesztési programhoz nagyszerű hír, és természetesen reméljük, hogy a Patria 6x6 sorozatgyártásban is megjelenik. Ez azt jelenti, hogy a részt vevő országoknak nagyon költséghatékony megoldásra van szükségük, amely bizonyosan érdekes más országok számára is, amelyek a hadsereg fejlesztése iránt érdeklődnek. Noha a jelenlegi helyzet a corona-járvány miatt rendkívüli, fontos, hogy ez a program a tervek szerint folyjon. Felépítjük az ellátás biztonságát és felállítunk egy együttműködési modellt a válsághelyzetekre való felkészüléshez a helyi ipar "- mondta Jussi Järvinen, a Patria Land üzleti egységének elnöke.
A program Finnország és Lettország kölcsönös egyetértésével más országok számára is nyitott. Amennyiben a fejlesztés a jövőben tényleges járműrendszer-beszerzésekhez vezet, a közös rendszer mindkét országban javítja a seregek mobilitását, költséghatékonyságát, interoperabilitását és ellátásbiztonságát.
A Patria a 6x6-os járművet az Eurosatory rendezvényen indította el 2018-ban. A Patria 6x6 jármű egyesíti a Patria XA és AMV járművek legjobb tulajdonságait . Egyszerűsített, megbízható és úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a vevők legmagasabb igényeinek. Korszerű terepmobilitását a hatékony hajtómű és a Patria AMV járműről ismert független felfüggesztés garantálja. A tágas kabin és a jól definiált funkciók miatt könnyű vezetni és a felhasználói képzés egyszerű. A megbízhatóságot a járműben használt sokféle kereskedelmi alkatrész hangsúlyozza. A kereskedelmi alkatrészek, a hosszú élettartam és az egyszerű karbantartás rendkívül költséghatékonyak. A járműplatformot ebben a fejlesztési programban fejlesztik ki, az országok igényei szerint.
A Patria Land üzleti egységének kulcsterületei a páncélozott kerekes járművek, a habarcsrendszerek és a kapcsolódó életciklus-támogató szolgáltatások. Az üzleti egység 230 embert foglalkoztat Hämeenlinna-ban és Tamperében.
szerintem valamiféle drótvágó lehet mint amik a btrjeinken is vannak.Az a vas az elején mi célt szolgálhat?
Ja tényleg, de ezt minek nyitották fel egy promó fotózáshoz az rejtély.szerintem valamiféle drótvágó lehet mint amik a btrjeinken is vannak.
Van ilyen a btreken?szerintem valamiféle drótvágó lehet mint amik a btrjeinken is vannak.
Én láttam BTR-re is applikálva egy afganisztános emlékkönyvben.Van ilyen a btreken?
Légyszi tegyél már be képet/linket.
Én csak G-s mercin láttam hasonlót.
Elhiszem én.Én láttam BTR-re is applikálva egy afganisztános emlékkönyvben.
tatán sok btr en van 80 ason és /A son is de zömében /A son (80ason azon ameikmisszióba járt.)Én láttam BTR-re is applikálva egy afganisztános emlékkönyvben.