Ezért kell 0 másodpercig visszahúzni teljesen a videó leg leg legelejére, nem úgy mint én aki 3 másodperctől kezdte.

Ezért kell 0 másodpercig visszahúzni teljesen a videó leg leg legelejére, nem úgy mint én aki 3 másodperctől kezdte.

A szentendrei lőtéren (a Lidl mellett, úgy értem) elvileg van 300 méteres lőcsatorna is...Tegyük hozzá hogy jelen pillanatban ez a legjobb civileknek is simán elèrhető lőtèr (táv, infrastruktúra, stb...)
Sajnos a nagy lőtávra is alkalmas helyek sorban bezártak vagy elsorvadtak-átalakultak.
Ja meg árban is mèg elèrhető kategória....
Nem a 100-150m-es lőtávokkal összehasonlítva meg "a zuncsitesóm bevitt pedig civil vagyok" kategóriában.
Halkan megjegyezve, hogy a virtuális lőterek persze nagyon királyak, meg azè a legtöbb "300ról szabad kèzzel futva lekapom a rohanó kant" kategóriájú vadász sehova se hajlandó eljárni gyakorolni...(Tisztelet persze a maradèk 25%nak).
A rendelkezèsre állása ès a valós szolgáltatások messze a hirdetettektől...A szentendrei lőtéren (a Lidl mellett, úgy értem) elvileg van 300 méteres lőcsatorna is...
Jó olcsó a hardware igénye ennek a szakágnak…
Sohaj…
Sziasztok,![]()
Fegyvertartási engedély megszerzése Magyarországon: ezek a szabályok fegyvertartás esetén - Pénzcentrum
Magyarországon a lőszerekről és a fegyverekről szóló fegyvertörvény a fegyverek viselésére, tárolására és birtoklására is kiterjed. Bár hosszas procedúra vezet odáig, hogy valakinek fegyvere lehessen Magyarországon, a szabályok betartása mellett egyáltalán nem lehetetlen cél, legyen szó akár...www.penzcentrum.hu
www.kaliberinfo.hu
www.kaliberinfo.hu
Na mit csinálnak erre az ausztrálok? Nem kiutasítják az oda nem illő elemeket, hanem szigorítanak az alapból egyik legszigorúbb fegyvertartási szabályokonA fegyvertilalmak és „fegyvermentes zónák” nem megelőzik, hanem pont megkönnyítik az erőszakos támadásokat, mert a törvénytisztelő civileket védtelenné teszik, aki meg öldökölni akar, az pont lexarja, hogy tilos ide vagy oda fegyvert bevinni. Nem a törvénytisztelő állampolgárok kezében lévő önvédelmi fegyverek okozzák a bajt, hanem éppenséggel ezek hiánya akadályozza meg az azonnali beavatkozást, amire a rendőrség képtelen, és így a bűnözők kockázat nélkül ölhetnek halomra embereket.
![]()

Ilyen a politika és a politikus. Gyors és lehetőleg látványos intézkedést akar felmutatni a népnek, hogy ők mindent is megtettek és jövőre is szavazz rájuk. De ez legtöbb esetben látszatintézkedés és semmit nem javít a problémán, de sokszor ront rajta. Ha jól emlékszem évekkel ezelőtt Magyarországon is valamilyen fegyveres támadás után a vadászokat kezdték el basztatni, pedig azoknak aztán tényleg semmi közük nem volt az egészhez.Na mit csinálnak erre az ausztrálok? Nem kiutasítják az oda nem illő elemeket, hanem szigorítanak az alapból egyik legszigorúbb fegyvertartási szabályokon![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..