Azt kell mondjam ez futurisztikusan szexi.
A szép puskára kicsit hajaz.
Nekem is tetszik, bár én AUG jegyeket vélek belelátni (lásd tologatós biztosító), de hát kinek mi (a Szép viszont forgó tolózáras ha jól láttam).
Ez még úgy is ízlésesre sikerült, hogy minden modern trendet beleraktak, ha jól láttam van karbonköpenyes, de rendes méretű puskacső, gyári hangtompítóval (vagy helyette gyári csőszájfékkel, ahol az előbbi nem engedélyezett) -. Ínyenceknek ott egyetlen alumíniumtömbből forgácsolt tokkal, szabadonlengő csővel, sport elsütőbillentyű, megbízható gyorsoldású távcső (n.b. - lényegében az ezeréves cejszsínes rögzítéssel), műanyagtussal vagy aki ettől hányik annak van szép, ízléses diófa is.
Az egész belefért hangtompítóval együtt 4 kiló alá (3,7-3,8 kg), és azzal együtt gyárilag szépen ki egyensúlyozták, hogy ne legyen orrnehéz.
Bevezető áron 6999 EUR-ért a fás változat hangtompítóval, távcső nélkül, ami plusz 3875 EUR (Swaro Z8i 2,3-18X56).
Érdekes mindenesetre hogy németeknél mennyire jönnek fel ezek a modern egyeneshúzású cuccok és legalábbis a felsőházban már inkább ezek divatosak, mint a jó öreg M98 változatok.