Ferihegyre. Kettő jött. (A6-EUG, A6-EUP)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ferihegyre. Kettő jött. (A6-EUG, A6-EUP)
Ami elsőnek szállt le ráadásul Bécsre volt írva, én is csak néztem, hogy mint keres 5000 láb alatt Monor környékénél, mikor a pesti gép meg még 8000 felett jártFerihegyre. Kettő jött. (A6-EUG, A6-EUP)
Ha pontosan mutatta a Flightradar, akkor az egyik kinn áll a toronynál ahol az An-124-esek is szoktak.
A Budflyer facebook oldalán is úgyan ezt írják.Ha pontosan mutatta a Flightradar, akkor az egyik kinn áll a toronynál ahol az AN-124-esek is szoktak.
Légiközlekedés ✈️ Repülés ✈️ PlaneSpotting | Történelmi pillanat Két A380-as Emirates...Bárcsak ne ilyen körülmènyek miatt jöttek volna . | Facebook
Történelmi pillanat Két A380-as Emirates...Bárcsak ne ilyen körülmènyek miatt jöttek volna .. A380-842//A6-EUP/ DUS-DXB Diverted BUD. A380-861//A6-EUG/ NCE-DXB Diverted BUD. 2024.10.01. LHBP.www.facebook.com
Ez bécs. Pesten 2x A380 és 2x B777 volt.Valójában 3 volt, és állitólag egy 4. gép is volt.
Fenébe, de kár. A csoport ahol találtam nem láttam írva a reptért. Azt hittem nálunk vannak.Ez bécs. Pesten 2x A380 és 2x B777 volt.
A BUD-ra kitérőző A380-asok egyike is eredetileg Bécsbe ment volt ha minden igaz - legalábbis mikor tegnap este néztem FR24-en, akkor 4 tartott Bécs felé 1 pedig Ferihegyre. És mintha még csak 3 gép ferihegyi érkezéséről írtak volna akkortájt.
Csak az szerencsére nappal jött, jó időben és lehetett tudni róla előre hogy jön. Most meg valószínűleg az agyvérzés kerülgeti a ferihegyi szpottereket.Az amúgy megvan, hogy napra pont 13 évvel ezelőtt (2011.Okt.2.)
járt először BUD-on 380?