Ferihegyre. Kettő jött. (A6-EUG, A6-EUP)
Ferihegyre. Kettő jött. (A6-EUG, A6-EUP)
Ami elsőnek szállt le ráadásul Bécsre volt írva, én is csak néztem, hogy mint keres 5000 láb alatt Monor környékénél, mikor a pesti gép meg még 8000 felett jártFerihegyre. Kettő jött. (A6-EUG, A6-EUP)
Ha pontosan mutatta a Flightradar, akkor az egyik kinn áll a toronynál ahol az An-124-esek is szoktak.
A Budflyer facebook oldalán is úgyan ezt írják.Ha pontosan mutatta a Flightradar, akkor az egyik kinn áll a toronynál ahol az AN-124-esek is szoktak.
![]()
Légiközlekedés ✈️ Repülés ✈️ PlaneSpotting | Történelmi pillanat Két A380-as Emirates...Bárcsak ne ilyen körülmènyek miatt jöttek volna . | Facebook
Történelmi pillanat Két A380-as Emirates...Bárcsak ne ilyen körülmènyek miatt jöttek volna .. A380-842//A6-EUP/ DUS-DXB Diverted BUD. A380-861//A6-EUG/ NCE-DXB Diverted BUD. 2024.10.01. LHBP.www.facebook.com
Ez bécs. Pesten 2x A380 és 2x B777 volt.Valójában 3 volt, és állitólag egy 4. gép is volt.
Fenébe, de kár. A csoport ahol találtam nem láttam írva a reptért. Azt hittem nálunk vannak.Ez bécs. Pesten 2x A380 és 2x B777 volt.

A BUD-ra kitérőző A380-asok egyike is eredetileg Bécsbe ment volt ha minden igaz - legalábbis mikor tegnap este néztem FR24-en, akkor 4 tartott Bécs felé 1 pedig Ferihegyre. És mintha még csak 3 gép ferihegyi érkezéséről írtak volna akkortájt.
Csak az szerencsére nappal jött, jó időben és lehetett tudni róla előre hogy jön.Az amúgy megvan, hogy napra pont 13 évvel ezelőtt (2011.Okt.2.)
járt először BUD-on 380?
![]()
![]()
Most meg valószínűleg az agyvérzés kerülgeti a ferihegyi szpottereket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..