Civil repüléssel kapcsolatos témák

Szemezgetés civil (fejlesztési-)pénzégetők közül, érdekességként:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

.

• Tetszik
Reactions: gacsat
Újabb epizód az Aeropark Budapest-től
Reptér a kulisszák mögött: Ferihegy, ahogy utasként nem láthatod

Nagyon nem foglalkozok repüléssel, azonban időnkét nézegetem a flightradart. Teljesen véletlenül találtam meg a Hungary Air Cargo-t. Eléggé meglepődtem. Valahogy nem emlékszem, hogy a hírekben is esett volna róla szó, pedig elég különleges festése van.

Nagyon nem foglalkozok repüléssel, azonban időnkét nézegetem a flightradart. Teljesen véletlenül találtam meg a Hungary Air Cargo-t. Eléggé meglepődtem. Valahogy nem emlékszem, hogy a hírekben is esett volna róla szó, pedig elég különleges festése van.
[HUN] Airbus A330 topikban mindent megtudhatsz róla, ha jobban is érdekel.

• Tetszik
Reactions: phaidros
Az RSz pilóták afrikai munkájáról szóló jelenetek ebből a videóból vannak:

Az RSz pilóták afrikai munkájáról szóló jelenetek ebből a videóból vannak:

Nagyszerű video, amikor még nem volt internet, gps, mobiltelefon stb.
Kemények voltak ezek a pilóták.

• Tetszik
Reactions: Beni
Airbus has signed a partnership agreement with CFM International, a 50/50 joint company between GE and Safran Aircraft Engines, to collaborate on a hydrogen demonstration programme that will take flight around the middle of this decade...

FMNNyQYXIAksEEq

Ez azt jelenti, hogy Oroszország körülbelül 400 vagy mind a 800 hosszú távú repülőgépet veszít el egyszerre, amelyeket kénytelen lesz visszaadni a bérbeadóknak. Ha ehhez hozzáadjuk a javítási és karbantartási tilalmat, akkor Oroszország gyakorlatilag "szárnyak" nélkül marad.

• Tetszik
Reactions: formosa1
Ha lerohanta Ukrajnát, akkor nagy gond lenne neki nem visszadni a gépeket? Mellözni az ügyvédi felszólitâst?
Ugyis szinte csak belföldön hasznâlhatjâk öket.
Ettöl még erdekes látni, hogy a szankciók milyen sokrètegüek.
Kiváncsi vagyok az orosz ellenszankciókra.Mert 2014 voltak.

• Tetszik
Reactions: Nemerson and gacsat
Egy esély az MSz-21nek.
+C919 számára új piac

A tény az, hogy a globális világ szétesésével (mert most az is összeesett, amit a covid meghagyott) felerősödik a keleti repülőgépgyártás kényszerből, hiszen nem kell vetélkedniük az ár/érték arányban verhetetlen Airbus/Boeing kombóval.

+C919 számára új piac

A tény az, hogy a globális világ szétesésével (mert most az is összeesett, amit a covid meghagyott) felerősödik a keleti repülőgépgyártás kényszerből, hiszen nem kell vetélkedniük az ár/érték arányban verhetetlen Airbus/Boeing kombóval.
Ők köszönik szépen. Ha az imperialisták fel is akasztgatnák az "orosz" oligarchákat, az orosz nép lenne a legboldogabb.