Kijött.
67font
aztán öntik majd a DLC-t
A CMANO-ban meg benne a sok pénz idő, aztán kiadták újra más köntösben.
Kijött.
Egy ideig néztem ezt a csatornát, de mondjuk úgy, hogy túl sokszor tesz HT vonalon mondjuk úgy hogy nem túl értelmes kijelentéseket, amikkel szinte lerombolta egyes videói értelémét. A videót azért megnézem. Köszi.Megelőztél, ezt érdemes megnézni hozzá:
Iszonyatosan komplex használni és MI ellen szenvedni szerintem értelmetlen. Nem tudom, hogy van-e benne multi.Ezt ismeri valaki?
Kicsit borsos aru, plane a bundle, de ugy nez ki, korrektul meg van csinalva, teli estekre idealisnak tunik: https://store.steampowered.com/app/1076160/Command_Modern_Operations/
Ja ertem, magyaran akkor ez ilyen forever-learning-to-use tipusu strategia... kar, kiprobaltam volna egy Erdelyert folyo csatat.Iszonyatosan komplex használni és MI ellen szenvedni szerintem értelmetlen. Nem tudom, hogy van-e benne multi.
Ez inkább egyfajta szimulátor kockáknak szerintem, ha látni akarnak egyfajta hadműveleteket egyszerűsítve.
Én az elődjét próbáltam, de kb. összerakni nem sikerült dolgokat, hogy működjön.
Ezt kb. főállásban kéne tolni...
Még atomfegyverek is vannak benne.Ja ertem, magyaran akkor ez ilyen forever-learning-to-use tipusu strategia... kar, kiprobaltam volna egy Erdelyert folyo csatat.![]()
![]()
![]()
![]()
HX topikban válaszoltam.Elkészítettek egy "forgatókönyvet" a Command: Modern Operations-ben, ahol finn HX tender versenyzőit vizsgálták orosz célpontok elleni csapásmérésekben...
(A Command: Modern Operations (CMO) a régebbi Command: Modern Air/Naval Operations (COMANO) folytatása, amely maga a régi Harpoon-sorozat szellemi utódja.)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..