Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyenhalez? Holatészta?
Pedig idáig kedveltelek. Milyen tészta???Milyenhalez? Holatészta?
Gyufatészta. Tudod, amit az igazi halászlébePedig idáig kedveltelek. Milyen tészta???
Tudom ízlésről nincs vita, meg azt is, h a tiszai halászlét kényszer szülte (folyamszabályozás után megszűnő halbőség) meg van az éttermi "halfőzelék", de...Gyufatészta. Tudod, amit az igazi halászlébe
tesznek, ami nem az a passzírozott vacak.
Persze...akciónál meg fekszik, mint a bot.
Tényleg belegondoltam és arra jutottam, hogy inkább enném fel a fűből a bajait, minthogy a Szeged környékén módszeresen tönkretett halfőzetet a tányéromba szedjem.Tudom ízlésről nincs vita, meg azt is, h a tiszai halászlét kényszer szülte (folyamszabályozás után megszűnő halbőség) meg van az éttermi "halfőzelék", de...
Gondold végig, amikor a harcsa, ponty gerinc meg fej adta alaplébe (csak 2x paszírozva, h ne legyen túl sűrű) sok hagymával belemegy a filé, foszlós kenyérrel tálalva...na akkor löttyintenéd a bajait ki a gyepre gyufatésztástól, pontypatkóstól. Amúgy van bajaiban is jó kecsegével, kicsit kevesebb tésztával. Kompromisszumnak meg ajánlom a harcsapaprikást túrós csuszával.
Nem tudom. 0:45 alapján a saját .... .DPersze...akciónál meg fekszik, mint a bot.
Nem tudom. 0:45 alapján a saját .... .D