CSAJOK

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 191
14 882
113
óoo
Cristy-Ren.jpg

1693344424000.jpg

1693344064000.jpg
 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 349
14 123
113
Ő az, akit "szőkében" hoz rendszeresen @kaktusz nagy sikerrel! ;) + :hadonaszos: (utóbbi fordítása: nehogy abba hagyd @kaktusz !)

Korábban meg is kerestem, hogy kicsoda is az orosz leányzó becsületes és művész-nevén, de nem érdekes, mert ezek nélkül az infók nélkül is szép!

.

Nem, ez Cristy Ren, míg te szerintem Mary Nabokovára gondolsz (én is csak most jártam utánna goole lensen keresztul)


64843.jpg


s-l1200.jpg

... és hogy hátúrol is meg lehessen kulonboztetni oket ... :cool:
159723.jpg
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 881
58 056
113
Azért már nem olyan mint ezen a jópár éves képen !

És ezen a képen is full sminkben van egy filmes díjkiosztón ! Nyilván nem gáz de már ő se olyan üde és ropogós ! Mondjuk egy reggel kócosan smink nélkül megnézném ! lol

salma-hayek-2023.png

10-ből 9 ilyen idős nő, úgy néz ki, hogy szabályosan megijedek a fejüktől :confused:
Aztán lehet ez csak hazai sajátosság, a sok stresztől meg a többitől. Szóval szerintem a korához képest nagyon bomba nő még mindig.
 

jojoka

Well-Known Member
2017. január 17.
110
415
63
Aztán lehet ez csak hazai sajátosság...
Dehogy. A 40-45 körüli külhoni nők nagyon ritkán néznek ki így, az 50+-os kategóriában meg soha. (4 és 4csillag superior hotel lobby-ban megforduló nők)

Mondjuk a színésznőknél elvárás a jó megjelenés, de van, akinek nem sikerült, pedig 20-30 körül jó volt. Van ilyen... De nekem még mindig E.Hurley művésznő az etalon...