A cikkben az a York páncéloscirkáló milyen istentelenül szép hajó
SMS Yorck, feneA cikkben az a York páncéloscirkáló milyen istentelenül szép hajó

Ennyi ordas baromságot....
Van benne igazság is,de összességében elégé vitatható.Akik ellen használható lenne,azok ellen túl drága.Komoly ellenféllel szemben meg bevethetetlen.De legalább jó látványos ágyúnaszád-diplomáciát lehetne csinálni velük.De ha jol tudom,gyorsan lekerült a napirendről a dolog.Ennyi ordas baromságot....
Egy HTT-t is talán megérne, csak céltalannak érzem, mert kevesek által olvasott blog. Bár ettől függetlenül...
Van rá igény?
Van benne igazság is,de összességében elégé vitatható.Akik ellen használható lenne,azok ellen túl drága.Komoly ellenféllel szemben meg bevethetetlen.De legalább jó látványos ágyúnaszád-diplomáciát lehetne csinálni velük.De ha jol tudom,gyorsan lekerült a napirendről a dolog.
Ennyi: A HMS Vaungardot pedig 1960-ig használtákMik ezek az igazságok?
Nyomokban sem találtam. Ahol talán picit lehetne, ahol a nagy üres tereket hozza fel a csatahajónál a páncél mellett az is ökörség. A hordozó hatalmas hangárja az micsoda akkor...?Van benne igazság is,de összességében elégé vitatható.Akik ellen használható lenne,azok ellen túl drága.Komoly ellenféllel szemben meg bevethetetlen.De legalább jó látványos ágyúnaszád-diplomáciát lehetne csinálni velük.De ha jol tudom,gyorsan lekerült a napirendről a dolog.
A tüzérség tűztámogatás pl. olyan szempontból nevetséges, hogy micsoda tömegű gránátokat lőnek ki úgy, hogy a robbanóanyag tartalmuk milyen röhejesen kevés. És milyen iszonyatosan korlátos lőtávolsággal.Ennyi: A HMS Vaungardot pedig 1960-ig használták
Az igazi csatahajó marhaság volt szerintem, nagy zsíros célpont amit alig mer a tulaja használni, de legalább irgalmatlan drága. A zsebcsatahajó méretig volt értelme, utána nem nagyon. De ez a saját véleményem. Mit csinált a Yamamoto amit egy 25000 tonnás, 30 cm-es ágyukkal felszerelt hajó ne tudott volna megtenni, és ez nagyjából mindegyikre igaz

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..