Z cizího krev neteče!Máséval a csalánt,...hamár
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Z cizího krev neteče!Máséval a csalánt,...hamár
Igen, én is elsore azon voltam, hogy Mo vásarolt ezzel részesedést a Lynx projektben (felválalva a fejlesztési koltségek egy részét) amiért majd minden további rendelésbol kivenné a magájét. Ez így logikus lenne és akár nyeresíges is, bár per pillanat még egy kicsit zságbamacska, mivel nem tudható, menyire fog befutni. Ami engem személy szerint elbizonytalanítot ebben, hogy a cseh konstrukció a magyart próbálja utánozni, csak nem titkos és hasonló arányok ugortak ki a túlárban ... A magyar beszerzésnél minden anyira sutyiban van csinálva és titkos, hogy a RM jelentés nélkul senki nem tudna az egészrol ...Máséval a csalánt,...hamár
Viccet félretéve, magad irtad, hogy "senki sem láthat bele" a magyar beszerzésbe, meg a plusz milliárdba,...akkor miről is beszélünk itt kérem...?!
Az RM-es kooperáció olyan terjedelműnek látszik már igy külsőleg is, hogy ki a fene tudhatja mit könyvel a kül. projekt neveken az egyik fél ill. a másik,...egyik emlitheti csak az ismert darabszámú beszerzést a gyárépitéssel, a másiknál lehet minden jövőbeni közös projekt már benne van, mert szebben mutatott az évértékelőben...Az ilyen számokból konspirálni...hát...egészéségetekre
Hát ezért nem táláltam a magyar szólások kozott. (meg szokom néha nézni, nehogy véletlenul mást mondjak be, mint amit akarok)Z cizího krev neteče!
A cikk nemfizetos része egy egyezményre való utalásal végzodik, ami mult év novémberében volt kotve a prágai várban Zeman elnok jelenléte mellet a Rheinmetall és a Strnad-féle CSG kozot. Az egyezmény kozos taktikai jármú gyártásáról szólt és egy fejleszto kozpont kiépítésérol (élég hasonló konstrukciónak néz ki így elso látásra, mind a Gidrán esetében):Továbbra is porondon az IFV tender menet közbeni változtatása.A cikk azt sugallja, hogy az RM javaslatai mentén valtozna a kiírás. Sajnos előfizetős...
Němečtí zbrojaři napsali Babišovi návrh, jak změnit zakázku na obrněnce. Pak ho začal prosazovat Havlíček
Německá zbrojařská firma Rheinmetall navrhla koncem loňského roku předsedovi vlády Andreji Babišovi (ANO), jak od základu změnit běžící zakázku na 210 pásových obrněnců pro českou armádu. Vicepremiér Karel Havlíček (za ANO) následně začal požadovat změny, které německému návrhu odpovídají. Zásah...denikn.cz
Na az lehet, bár én hirtelen arra gondoltam, hogy ott veti ki a hüvelyt. Mondjuk ahhoz távol van az ágyútól, hacsak nem valami ferde vezetőcsövön szüli meg.Most hogy megmutatkozot nekem az elso kép is, van ott kozvetlenul a gépágyú mellet egy kerek nyílás ...
Nah, jól van.......ezek kormányon belül is egymás ellen dolgoznak. Az ellenzéknek marad feladata???Poslanec Růžička: nákup BVP bude řešit až nová vláda - nesvazujme jí ruce, hrozí další zdržení
O problémech největšího zbrojního tendru v samostatné historii České republiky se diskutuje roky. Odklady, zdržení, změny v zadání, nejasnosti. Akvizice doklopýtala do cílové rovinky v době doznívající pandemie a jen pár měsíců před sněmovními volbami. Ministerstvo obrany v procesu sveřepě...www.securitymagazin.cz
A fene se igazodik ki mar ebben...
A kalozok majd feltalaljak a marihuanas fustgranatot az IFV-re(esely van ra hogy valamelyik b@lfasz banda fog nyerni).Valóban ott tartunk, hogy már minden cseh hírre csak legyintünk,...nem alaptalanul. Tényleg kezd bohózat lenni az amit ott leművelnek...
Mi koze a gyoztesnek a tesztekhez?(És egyre többet gondolkodom azon, hogy a magyar beszerzésnél ez mikor, hol és hogyan történt...)
Itt a videó szerint 2017-ben mi teszteltük, emlékeim szerint ezt amikor kikerült ez a videó @krisss is megerősítette.(És egyre többet gondolkodom azon, hogy a magyar beszerzésnél ez mikor, hol és hogyan történt...)