K
kamm
Guest
A franciakkal is megy a huzavona. Erthetoen nagyon nem akarnak tuszul esni nekik, legalabb a loszereket maguk akarjak gyartani.Így van. Egy pillanat alatt átviszik a németek, átvisszük közösen a torony gyártását egy olyan országba, ahol akarnak is venni valamit. Mondjuk járműtestet, amire rátehetik. Pont ezért vagyok kiakadva az utóbbi cikkek nyomán, hogy nem is annyit kéne rendelni, hanem kevesebbet, nem is akkora kellene leszállítani, hanem majd csak egy évtized múlva.
Jövőre brutálisan hazavágták a katonai költségvetést az eredetileg tervezett emelés helyett. Vajon a francia ágyút és az izraeli légvédelmet fogják csúsztatni, ami aláírás előtt áll vagy egy IFV-t, ahol a győztest sem hirdették ki?
Az izraeliekkel meg meg sem allapodtak, egyelore alkudoznak, mint kivalasztott szallitoval, de azzal szerintem nem lesz problema, legalabbis penzugyi, mert az nagyon kell nekik, nincs modern legvedelmuk nekik sem, csak ok a NASAMS helyett az izraelit valasztottak szerintem foleg a gyartasi-ipari egyuttmukodesi lehetoseg miatt, de olcsobb is lesz allitolag ($500M korul raketakkal.)