Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez azt jelenti, hogy lesz 2 zászlóaljuk? Egy A8 és egy A4 ?
inkább 1 A8 zlj és egy vegyes A8/A4 ha nem akarják A7V-re tolni az A4-eketEz azt jelenti, hogy lesz 2 zászlóaljuk? Egy A8 és egy A4 ?
Az 1 zászlóalj lesz. A második meg nem vegyes hanem A4 félzászlóalj. A különöbözet a műszaki gépek.inkább 1 A8 zlj és egy vegyes A8/A4 ha nem akarják A7V-re tolni az A4-eket
A cseh hadsereg milliárdokért akar öngyilkos drónokat. Ukrajna ihlette
Česká armáda chce sebevražedné drony za miliardy. Inspirovala se na Ukrajině - iDNES.cz
Takzvanou vyčkávací munici by si ráda do své výzbroje pořídila česká armáda. Inspirací je současné bojiště, zejména pak poznatky z Ukrajiny. Několikakilogramové drony, které dovedou zaútočit na cíl, přitom ovšem zničí samy sebe, jsou drtivou silou s účinností na desítky kilometrů a možnosti...www.idnes.cz
Hero sorozata, konkrétan a Hero 120 modell megfelel a követelményeknek. Ugyanezt a típust vásárolta Magyarország tavaly. 40 kezelőkészletért és 400 rakétáért 140 millió eurót, azaz nagyjából 3,5 milliárd koronát fizettek. A cseh ár valószínűleg fele sem lesz.
Komment
"A Madari-nak 40 van, és tízre az árunk a fele sem lesz? Egy negyed fájlnak kell lennie, nem?"
A csehek 10 kezelokeszletet szeretnenek.
Igen, a twitter posztban benne is van, hogy az A8-as számban a "support versions included".Az 1 zászlóalj lesz. A második meg nem vegyes hanem A4 félzászlóalj. A különöbözet a műszaki gépek.
elkerülte a figyelmem az "support versions included" zárójeles félmondatkaAz 1 zászlóalj lesz. A második meg nem vegyes hanem A4 félzászlóalj. A különöbözet a műszaki gépek.
Nekem az nem volt egyértelmű hogy a 28 db A4 -ben a legelőször kapott 14 db benne van, vagy ezen felül jön a 28 db.inkább 1 A8 zlj és egy vegyes A8/A4 ha nem akarják A7V-re tolni az A4-eket
Én úgy értelmezem, hogy benne van.Nekem az nem volt egyértelmű hogy a 28 db A4 -ben a legelőször kapott 14 db benne van, vagy ezen felül jön a 28 db.
Add another - ez inkább meg 24 lesz, tehát összesen 38 akkor.Én úgy értelmezem, hogy benne van.
Nincs.Én úgy értelmezem, hogy benne van.
Ha lesz nekik 42 A4-es Leo ami 4 fős személyzetet igényel, akkor jó a szám mert: 168 fő, de nincs csereszemélyzet, tartalék.Erős letszamhiány, 200 fővel futnak. ( Én kérdezem: Ez fele vagy 2/3-a az ideális létszámnak egy harckocsi zászlóaljra számolva? )
Kíváncsi lennék ez mennyivel egyszerűsiti a szerkezetet és csökkenti a tömeget.Na a csehek nem akarták feltalálni a kanálba a mélyedést, hanem simán áttervezték Az FN Minimi-t