Ez szerintem zászlóaljparancsnoki gép a munkaállomások száma alapjàn, de ahogy huszár mondja ez inkább egy nexter titus vagy valami hasonló lesz. Ha cseh.No igen, esetleg úgy. De úgy elég nehez lesz harcolni...?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez szerintem zászlóaljparancsnoki gép a munkaállomások száma alapjàn, de ahogy huszár mondja ez inkább egy nexter titus vagy valami hasonló lesz. Ha cseh.No igen, esetleg úgy. De úgy elég nehez lesz harcolni...?
A közepes erőikhez vettèk meg magasabb vezpontra.A parancsnoki/harcálláspont járművek különben mind hasonlóan vannak kialakítva.
De pl. a csehek hülyék lennének ilyen járművet alkalmazni, amikor ők erre vették meg a TITUS-t - tudtommal.
Az az érdekes, hogy a képek alapján visszakereshető, hogy ez tényleg egy norvég hírből lett kiemelve.Ez szerintem zászlóaljparancsnoki gép a munkaállomások száma alapjàn, de ahogy huszár mondja ez inkább egy nexter titus vagy valami hasonló lesz. Ha cseh.
Meg asszem abból lesznek a tüzérségi FDC-k is.A közepes erőikhez vettèk meg magasabb vezpontra.
Ha a kèpen szereplő apc verzió akkor lehet annak van még búvója meg torony híján a hely is több.Az az érdekes, hogy a képek alapján visszakereshető, hogy ez tényleg egy norvég hírből lett kiemelve.
A képen szereplő ürge megjelenik egy külső képen is:
Ettől függetlenül ez nekem a belső kép alapján még mindig nem tűnik CV90-nek. Annak elől csak bal oldalon van - a sofőr felett - kibúvó. A belső nézetes képen meg úgy tűnik, hogy mindkét oldalon nyitva van valami, mert felülről természetes fénynek tűnik a megvilágítás a jármű elejében.
Ez a norvég hadserek március hatodikai insta posztja:Az az érdekes, hogy a képek alapján visszakereshető, hogy ez tényleg egy norvég hírből lett kiemelve.
A képen szereplő ürge megjelenik egy külső képen is:
Ettől függetlenül ez nekem a belső kép alapján még mindig nem tűnik CV90-nek. Annak elől csak bal oldalon van - a sofőr felett - kibúvó. A belső nézetes képen meg úgy tűnik, hogy mindkét oldalon nyitva van valami, mert felülről természetes fénynek tűnik a megvilágítás a jármű elejében.
A +2 fő mit csinál? Seggre pacsizik?
Esetleg Drón kezelő.....stbA +2 fő mit csinál? Seggre pacsizik?
Ahol vannak, és ahogy ülnek, úgy biztosan nem. Ezek max. töltők, vagy biztosító lövészek lehetnek. Esetleg szakasz szintű EÜ személyzet.Esetleg Drón kezelő.....stb
Egy fej monitor (vr szemüveg ) és egy konzol irányító egység a kézben. Ennyi a drón kezelő.Ahol vannak, és ahogy ülnek, úgy biztosan nem. Ezek max. töltők, vagy biztosító lövészek lehetnek. Esetleg szakasz szintű EÜ személyzet.
Plusz egy csati ami a külső antennára meg a tàphálózatra csatlakozik.Egy fej monitor (vr szemüveg ) és egy konzol irányító egység a kézben. Ennyi a drón kezelő.
Rájöttek a svédek, hogy a 40mm-es gépágyú nem olyan hű de jó (macerás tölteni)?
Erdekes, hogy nem az uj MkIV verziot veszik, hanem a reginek egy frissitett kiadasat...Rájöttek a svédek, hogy a 40mm-es gépágyú nem olyan hű de jó (macerás tölteni)?
Nem fogják ingyen a legújabbat odaadni.Erdekes, hogy nem az uj MkIV verziot veszik, hanem a reginek egy frissitett kiadasat...
Nem is mondtam. Arra utaltam, hogy jó drágán adhatják, ha inkább maradtak a regi kipofozott verziojanal.Nem fogják ingyen a legújabbat odaadni.
Nem létezik a jót olcsón semmiben.Nem is mondtam. Arra utaltam, hogy jó drágán adhatják, ha inkább maradtak a regi kipofozott verziojanal.