Szerintem a Boston Dynamics tesztelte az új robot drón "deer-mod"-ot:
![]()
Megnéztem néhány videót erről a valamiről... egyszerre vicces és nagyon ijesztő.
akkor ezt nem is biztos, hogy akarod látni:
..10 év múlva nem kell moziba New Yorkban, megnézni a RoboCop-ot.
...élőben: séta az utcán, mondjuk Harlemben?
Állítólag ez még csak egy videótrükk, még nem tart itt a technológia... Már a kis sárgától is azt vártam, hogy mikor csap oda, amikor akadályozták a feladat végrehajtásában... csak program kérdése, hogyan reagáljon. Kérdés hogy amit csinál, az mennyire programozott és mennyire megy önállóan a helyzetfelismerés, a munkamegosztás több robot között stb.

Állítólag ez még csak egy videótrükk, még nem tart itt a technológia...
Már a kis sárgától is azt vártam, hogy mikor csap oda, amikor akadályozták a feladat végrehajtásában... csak program kérdése, hogyan reagáljon.
Kérdés hogy amit csinál, az mennyire programozott és mennyire megy önállóan a helyzetfelismerés, a munkamegosztás több robot között stb.
Ez teljesen paródia, a srácok ilyenek gyártásával foglalkoznak.Szerintem nem trükk.
Nem vagyok aggódó típus, de: "...Setét jövőt látok... "
Kb. 15 év ( ± 5 ) és![]()
Jó régi hsz., de röviden: nem, eleve benne van, hogy on-orbit, vagyis Föld körüli pályán.Orosz Burovesztnyik amerikai megfelelőjén dolgoznak?
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..