EF... na az az évszázad vicce, ha már szimulátorokról beszélünk... Az FM meg az elektronika 95%-a szerintem fan fiction leszSajnos a userek egy része nem képes ezt megérteni. Ők meg EF-et és egyéb kurrens izét akarnak látni. Az eredményt láthatod.
Ha hidegháborús haditechnikáról van szó, szárazföldi cuccok terén én a keletieket részesítem előnyben, de a repülők terén... 100-as széria... Na azok voltak ám a gépek! Volt "stílusuk" No meg F-8, A-7, a Skyraiderek... Bár azért a másik oldalról a MiG-21 és a Szu-7/17/20/22 szériát is nagyon bírom. (A 23-ast viszont rühellem) Mondjuk ahogy olvasom a DCS fórumot, én úgy látom lenne azért igény erre a korszakra is. Csak hát sajnos ahogy mondod, sokan a legújabb csili-vili high-tech gépeket szeretnék látni a szimulátorban.
Amúgy ez a vietnami korszak már csak azért is jó lenne, mert azoknak is kedvezne akik inkább a II.Vh-t idéző közelharcokat szeretik (MiG-17/19 vagy éppen a Crusader), meg a másik oldalon a rakéták is elterjedtek (Phantom, vagy a MiG-21MF/bisz és a 23-as).