DCS World (Eagle Dynamics)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
Egy részét meg lehet venni, de nem kis tudás kell egy ilyen összerakáshoz. Láttam videón olyan F-16 home pitet, amiben eredeti F-16 műszerek is voltak asszem. Na, azon azért már pislogtam.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 856
10 980
113
Már már fotó realisztikus néhány helyen.
És ahogy billeg a Kuznya az igen! :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ennél is fontosabb szerintem, hogy a gép repülési modelljét jelentősen továbbfejlesztették, professional flight modellt kapott, a kacsaszárnyak és egyéb felületek mozgását valamint a repülésvezérlő rendszert teljesen újraírták, az elődjénél jóval valósághűbbé tették.
A módosításokról itt lehet részletesebben olvasni:
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/su-33_dcs_world/

Remélem, hogy egyszer a MiG-29-es is elkészül Professional Flight Modellel. Mert mióta megjelent a Black Shark azóta nem repültem merevszárnyú géppel a DCS-ben, mivel a legtöbbnek csak a régi,általános SFM( standard flight modell) van,ami jóval kevésbé realisztikus mint ami a Kamov óta van.

• Tetszik
Reactions: fip7

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 835
67 239
113
Ennél is fontosabb szerintem, hogy a gép repülési modelljét jelentősen továbbfejlesztették, professional flight modellt kapott, a kacsaszárnyak és egyéb felületek mozgását valamint a repülésvezérlő rendszert teljesen újraírták, az elődjénél jóval valósághűbbé tették.
A módosításokról itt lehet részletesebben olvasni:
https://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/modules/su-33_dcs_world/

Remélem, hogy egyszer a MiG-29-es is elkészül Professional Flight Modellel. Mert mióta megjelent a Black Shark azóta nem repültem merevszárnyú géppel a DCS-ben, mivel a legtöbbnek csak a régi,általános SFM( standard flight modell) van,ami jóval kevésbé realisztikus mint ami a Kamov óta van.
MiG-21, L-39, Szu-25, Szu-27, F-15C... ezeknek PFM-jük van már évek óta.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
1 856
10 980
113
MiG-21, L-39, Szu-25, Szu-27, F-15C... ezeknek PFM-jük van már évek óta.
Az az igazság, hogy ezt tudom, csak nekem sajnos lemaradt a PC-m azon a tudásszinten ami a Black Shark 1 futtatásához még elég, de ezekhez már kevés.
A régi SFM repmodelles gépek pedig már nem vonzanak. Mert a Kamov jóval magasabb szintű realizmust hozott a játékba,a MiG-21 és a Mi-8 nagyon érdekel, de a MiG-15-öst is szívesen kipróbálnám, csak kéne hozzá egy jobb PC. Amit még nagyon várok, az a DCS: Mi-24.

M

molnibalage

Guest
Az az igazság, hogy ezt tudom, csak nekem sajnos lemaradt a PC-m azon a tudásszinten ami a Black Shark 1 futtatásához még elég, de ezekhez már kevés.
A régi SFM repmodelles gépek pedig már nem vonzanak. Mert a Kamov jóval magasabb szintű realizmust hozott a játékba,a MiG-21 és a Mi-8 nagyon érdekel, de a MiG-15-öst is szívesen kipróbálnám, csak kéne hozzá egy jobb PC. Amit még nagyon várok, az a DCS: Mi-24.
Sajnos a DCS soha sem lesz egy játszható értelmets harcászati szim. Ez már látszik 10 év fejlesztés (inkább elkúrás) után...
Érdekes hobbi kitanulni gépeket, csak a program alkalmatlan arra, amire kitalálták. Sajnos. Pedig én hittem benne. Sokáig. Kár érte, kiváló ügynök volt (na jó, lehetett volna...)

M

molnibalage

Guest
  • A folyamatos updatelés hol hüzemképtelenné tesz teljes modulokat, hol nem...
  • A megalkototott mission-oket is az updtek telejesen képes szétkúrni...
  • A mission editor amúgy is bugos, mint állat és hajlamos egyáltalán nem azt csinálni, amit tervezel...
  • A játék önmagában vicces, az utóbbi pár évig a rakétáknak még fizikai alapú repmodellje sem volt, szkriptelve volt az egész...
  • Most hogy van sok rakéta modelljében akkor sincs köszönet...
  • Nincs dinamikus hadjárat, mint Falconban, még féldinamikus sem... Az én véleményem az, hogy szart sem ér egy harcászati szim, ami nem képes nagyléptékű random harcászati modellezésre...
  • Teljesen koncepciótlan fejlesztés...
  • Ha valamit szóvá teszel az ED fórumál törlik és bannolnak a fenébe... Szarját teliba a vásárlót...

Vladimir Harkonnen

Active Member
2016. december 20.
172
232
43
Most nézem molni a DCS-ről alkotott véleményed. Sajnos sok dologban egyet kell értsek :/
Annyit hozzátennék még, hogy elnéztem ezeket az új modulokat és (szerintem) heroin árban vannak...50-60 dollár egy modul ára amiért már egy AAA-s játékot kapsz.
Nyilván akit ez érdekel megveszi biztosan de azért khm...érdekes darabjáért ennyit elkérni.

Most találtam
Szerintem gyönyörűen néz ki!

M

molnibalage

Guest
Most nézem molni a DCS-ről alkotott véleményed. Sajnos sok dologban egyet kell értsek :/
Annyit hozzátennék még, hogy elnéztem ezeket az új modulokat és (szerintem) heroin árban vannak...50-60 dollár egy modul ára amiért már egy AAA-s játékot kapsz.
Nyilván akit ez érdekel megveszi biztosan de azért khm...érdekes darabjáért ennyit elkérni.

Most találtam
Szerintem gyönyörűen néz ki!

Ennél a játéknál a grafika huszadlagos. Sajnos a videóból pont az nem derül ki, hogy ez mlyen szinten van a Combat Naval Operations vagy a Haroop és a Dangerous Waters szenháromságában. Az, hogy mennyire HC szim vagy harcászati játék.

• Tetszik
Reactions: endre
M

molnibalage

Guest
Na, elvileg kijött, de az installerekkel még megy a kavarás. Nem is vártam mást... :)

• Tetszik
Reactions: blaze

blaze

Well-Known Member
2013. október 5.
865
274
63
Haverjaim azt mondják, hogy ua. hardverrel elég látványosan nőtt a teljesítmény 1.5-höz és 2.2-höz képest. A videók alapján a látvány lélegzet elállító.

Egyelőre viszont nincs gépem, úgyhogy nem tudom kipróbálni. Remélhetőleg jövő hétvégére már lesz..