Delta I,-II,-III,-IV osztály / Projekt 667B, 667BD, 667BDR, 667BDRM (Szovjetunió)

DoMo8haXcAEkIxh.jpg

R-29RMU2 Sineva és Delta-IV

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Kétlem, hogy R-29R lenne, felteszem R-29KU-02 lesz az. Lásd még.

Lehet az R-29R és annak bármely modifikációja,bár hamarosan kivonnak 2 Kalmárt a Csendes-óceáni flottától (A Roszatom már 2018 márciusban kiírta a tendert a kiégett üzemanyag eltávolítására a hajókból) . Csak a Rjazany marad hadrendben.
A lényeg az, hogy nem Bulava.

Lehet az R-29R és annak bármely modifikációja,bár hamarosan kivonnak 2 Kalmárt a Csendes-óceáni flottától (A Roszatom már 2018 márciusban kiírta a tendert a kiégett üzemanyag eltávolítására a hajókból) . Csak a Rjazany marad hadrendben.
A lényeg az, hogy nem Bulava.

Azt nem vitattam, hogy nem Bulava, de nem is R-29R, mert az már rég kivont altípus. A legújabb az R-29KU-02, esélyesen ilyeneket kaphat az egyetlen felújított Delta III-as...

Boriszoglebszk

1464023760_r-29r-7.jpg

R-29R

Vigyázz, mert ez meg a 2001-es Cosmos Test szuborbitális indításhoz használt változat, azért van így felcimkézve. :)

Azt nem vitattam, hogy nem Bulava, de nem is R-29R, mert az már rég kivont altípus. A legújabb az R-29KU-02, esélyesen ilyeneket kaphat az egyetlen felújított Delta III-as...

Képre ránézve írtam, hogy R-29R . Pontosan megállapítani, hogy milyen altípus nem lehet ránézésre-kapásból. A pontos típus megállapításához meg utána kell nézni(ahogy te is tetted). Azt sem tudni mikori a kép(mikor történt a rakéta betöltése), egyből rávágni, hogy R-29KU-02 nem merném. Mi van , ha R-29KU-01? :)

PS: Ha lesz időm utána nézek a pontos típusnak.

Vigyázz, mert ez meg a 2001-es Cosmos Test szuborbitális indításhoz használt változat, azért van így felcimkézve. :)

Igen, tudom egy átalakított R-29R. Oda is van írva, hogy Volna.( Boriszoglebszk már szétvágva azóta)Azért tettem be, hogy nem sokban különmbözik az első képtől.

Az elmúlt 10 percben próbáltam berakni az adott tweetet, de nem sikerült, szóval Eric Moreno október 15-ei tweetjén látható a HPASP által belinkelt kép, ő írta a Bulavát is, aztán ráébredt, hogy hülyeséget írt le. Sajnos az nem derül ebből ki, hogy mikori a kép... :(

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szerk.: Itt található az eredeti kép, szeptember 20-ai dátummal.

Közben én is megtaláltam az eredeti albumot. (2018.09.18)

Загрузка ракет на БДР в бухте Крашенинникова, конкретно что за лодка сказать не могу,одни источники указывают что это К-44 "Рязань" на других говорится что это К-223 "Подольск", так что тех кто сможет определить что за лодка пишите.
smile.gif
Подвозка изделия тягачом на пирс(снимали шпиёны скрытой камерой)
biggrin.gif

http://forums.airbase.ru/2018/10/t86693_43--podvodnye-lodki-proekta-667bdr.8665.html

• Tetszik
Reactions: fishbed and Cifu