Nem kell mást tenni, mint az összes Balatonon hajózó vitorlást/dunai hajókat átminősíteni hadihajónak és miénk lesz a legnagyobb flotta anélkül, hogy tengerpartunk lenne

Haha, ennyi!Nem kell mást tenni, mint az összes Balatonon hajózó vitorlást/dunai hajókat átminősíteni hadihajónak és miénk lesz a legnagyobb flotta anélkül, hogy tengerpartunk lenne![]()
Azért pár országnál kicsit megdöbbentem az össz számokon.Nem kell emiatt extra gép, de ha feltöltöd majd, amiket simával készítesz, azt megköszönjük.Erdekelne barkit egy marek kep az eheti NYC Fleet Weekrol? Ha igen, akkor viszek normalis gepet - a hetvegen varhatoan megmaszom a USS New Yorkot (ez az, amibe a WTC megmaradt aceljabol is felhasznaltak) aka LPD-21 azaz amphibious partraszallo ship, tehat tele lesz mindenfele Marines cuccal (par eve helikopter, Osprey, IFVk, legparnas joszagok stb, minden volt egy masikon.) Ha viszont a kisebbik is jon velem, akkor csak a kozelebbi CG-66-ot jarjuk be egyutt, az egy missile cruiser, az gondolom kevesbe izgalmas fenykepeken...
Itt van a felhozatal iden, nem akkora szam: https://militarynews.com/app/fleetweeknewyork/ships.html

Nem kell emiatt extra gép, de ha feltöltöd majd, amiket simával készítesz, azt megköszönjük.![]()
), akkor nem tudom ezt is cipelni a hajolepcsokon, plane kezelni. Az U12+ sajnos eppen uvegcseren van es egy eleg vacak loaner telefonnal operalok, ez tutira semmire nem jo szuk avagy arnyekos terben... (mondjuk a nagyobbiknak most rendeltem egy vizhatlan-utesallo kamerat, de nem gondolkoztam elore es nana hogy csak a jovo heten jon meg.
) Meg azt lehet, hogy megnezem, melyik regebbi telefonom mukodokepes legalabb kamera szintjen (ti altalaban torott uveggel vegzik a karrierjuket.
)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..