Egyéb UGV-k

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Galthran

Well-Known Member
2020. január 31.
1 221
4 271
113
beszarás mit találtam :Dlengyel távirányítású páncélozott segway :D 

Terminator

Well-Known Member
2010. április 19.
16 838
24 362
113
Demands of the German Army

The army's plans currently provide for one UGV per grenade machine gun or Mells troop, which translates into six UGVs per platoon and 18 of these vehicles per hunter and mountain rifle battalion or 30 per paratrooper regiment. A total of around 230 vehicles is projected. The initiative for the UGVs was written in 2019 and is currently with the planning office, a so-called capability gap and functional requirement (FFF) for this could possibly be created from 2022. The introduction of the first systems is then conceivable for 2027.

 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 498
5 573
113
Érdekes, az ukránok össze tudnak dobni egy UCGV-t és rá egy RCWS-t is.....
2018...

 

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 498
5 573
113
Nem akarom tovább darabolni a fórumot egy RCWS topik létrehozásával, ezért ide rakom. Külön érdekes a "gyári" fegyvertornyok árához mérten.

 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

Ruby de Puteaux

Well-Known Member
2020. augusztus 18.
510
2 590
93
Nem akarom tovább darabolni a fórumot egy RCWS topik létrehozásával, ezért ide rakom. Külön érdekes a "gyári" fegyvertornyok árához mérten.

Az a gondom ezzel a statikus toronnyal hogy a benne lévő elektronika és a rajta lévő fegyver is érték, amit kvázi odaadunk az ellenségnek, az pedig semmiképp nem éri meg. Maximum támaszpontok, táborok védelménél használnám.
Egy lépéssel tovább lehet menni és felrakni egy kis méretű UGV-re, ami nyilván jóval drágább de a túlélőképességét is megdobja, így ár-érték arányban jobb.
Azzal már lehetne lesállásból rajtaütni ellenséges egységeken, majd elpucolni ha a lőszer fogytán.
Na, valami hasonló elképzelésem van páncéltörő ágyúkkal kapcsolatban. :)
Ez végképp pénzkidobás, a második vh. óta eltelt idő azt mutatja hogy egy hagyományos páncéltörő ágyú egy vagy max. két lövést tud leadni mielőtt felfedeznék és elkezdenének rá lőni. Az meg egy statikus eszköznél egyenlő a halállal. Fel kell dobni egy kerekes vagy láncos alvázra, a kérdés csak az hogy a Centaurohoz, IFV-alapú "könnyű" harckocsihoz vagy az orosz 2Sz25-höz hasonló megoldást választasz.