Én úgy ismertem, hogy a szlovák az a cseh, aki tud magyarul, de így is jó.A szlovák az olyan magyar aki tud csehül
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én úgy ismertem, hogy a szlovák az a cseh, aki tud magyarul, de így is jó.A szlovák az olyan magyar aki tud csehül
"Az amerikaiak kizárták Törökországot az F-35-ös programból az orosz rakéták miatt"
https://index.hu/kulfold/2019/07/18/f-35_program_torokorszag_reszvetel_feher_haz_usa/
A Lazart alapvetően rendészeti feladatokhoz il terror elhárítási feladatokhoz fejlesztették ki. Szerintem akkor nézzünk le valamit ha már legalább valamit mi is össze fogunk tudni szerelni.Azbeddigi opciókat megnézve talán mégis csak ez a legjobb festés a Jelcinnek. Én továbbra is világosítanék a festésben lévő zöldön. A magyar fejlesztős topicban lévő digitális minta is rendben van szerintem. Oda még tennék némi feketét a mintába, de különben eközül a kettő közül válogatnék...
Hja és olyan jó a festés, hogy észre sem vettem a lőnyílásokat az olfalán eddig...
A Lazaron az apró ablakok a lőnyílásokkal inkább komikusak. Egy 8x8-ra nem való ilyen szerintem. Egy ilyen 4x4-re viszont talán még hasznos is...
Ja 30mm-es gépágyúval, meg ATGM-el:A Lazart alapvetően rendészeti feladatokhoz il terror elhárítási feladatokhoz fejlesztették ki. Szerintem akkor nézzünk le valamit ha már legalább valamit mi is össze fogunk tudni szerelni.
Annyiban igaza van tonyonak, hogy a legelső verzió alapvetően egy teherautó-alvázra épített MRAP volt.Ja 30mm-es gépágyúval, meg ATGM-el:
Vajon mi mikor fogunk tudni gyártani legalább ezt a szintett?Ja 30mm-es gépágyúval, meg ATGM-el:
Vajon mi mikor fogunk tudni gyártani legalább ezt a szintett?
Szerintem az usa es nyugat europa sem örül a vásárlasnak. Valami más allhat a hátterben. Talán valamifele ellentetelezes lehet a megrendelés a törökök felé. Valami hivatalos bejelentes volt mar ezzel kapcsolatban? Gyanítom hogy semmi.Most akkor szabad-e a törököktõl venni bármit is?
Ezt nem tudtam. Akkor meg az is előfordulhat, hogy a megrendelessel hazai ipart támogatnak."Szerintem az usa és nyugat europa sem örül a vásárlasnak".
Cummins 8,9 liters dízemotor van benne Allison automata váltóval,
MADE IN USA
Az is lehet ,hogy a váltót Szentgotthárdon gyártják
https://hvg.hu/gazdasag/20100921_allison_gyar_szentgotthardon
"Az itt összeszerelt szerkezetek városi buszokban, építőipari szállítóeszközökben, teherautókan, tűzoltókocsikban, repülőtéri vontatókban, katonai járművekben és egy sor más felhasználási területen fognak majd szolgálni"