Lehet, hogy megtetszik Putyinnak ez az ötlet és legközelebb ő is vitázni fog a kihívójával, nem pedig börtönbe zárni
Ahhoz valamelyiknek meg kellene közelétenie, hogy legyen másodok forduló.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet, hogy megtetszik Putyinnak ez az ötlet és legközelebb ő is vitázni fog a kihívójával, nem pedig börtönbe zárni
Ahhoz szabad lábon kéne maradnia, hogy az első fordulóban részt vehessen.Ahhoz valamelyiknek meg kellene közelétenie, hogy legyen másodok forduló.
Nem is tudtam, hogy Putyinon kívül senki sem szokott indulni. Ez nekem új. Mesélsz még a kis világodról?Ahhoz szabad lábon kéne maradnia, hogy az első fordulóban részt vehessen.
Akik Putyinon kívül elindulhatnak azon nem Putyin rendszerének a kihívói, hanem Putyin rendszerének a részei. Zsirinovszkij és Zjuganov nem azért indulnak, hogy alternatívát jelentsenek Putyin helyett, hanem azért, hogy a választás hamis látszatát keltsék. Ha valóban kihívóként indulnának akkor nem vehetnének részt a választásban, mert börtönbe kerülnének vagy meghalnának. Azok akik valóban kihívók akartak lenni, akik valódi alternatívát akartak nyújtani azok vagy száműzetésbe kerültek (Hodorkovszkij), vagy börtönbe (Navalnij), vagy meghaltak (Nyemcov). Putyin diktatúrájában nem indulhat kihívó mert az ilyenekre a diktátor lecsap.Nem is tudtam, hogy Putyinon kívül senki sem szokott indulni. Ez nekem új. Mesélsz még a kis világodról?
Ahhoz szabad lábon kéne maradnia, hogy az első fordulóban részt vehessen.
Csak az a volna ne volna. Nem tudhatjuk mennyit szerzett volna, ha nem börtönben lett volna. És nem tudhatjuk mennyit szerzett volna, ha nem halt volna meg.10%-nál többet úgy sem szerzett volna, ami nagyon kevés a 2. fordulóhoz.
Az oroszok legnagyobb szerencséjére. Bezzeg az ukránoknál...Akik Putyinon kívül elindulhatnak azon nem Putyin rendszerének a kihívói, hanem Putyin rendszerének a részei. Zsirinovszkij és Zjuganov nem azért indulnak, hogy alternatívát jelentsenek Putyin helyett, hanem azért, hogy a választás hamis látszatát keltsék. Ha valóban kihívóként indulnának akkor nem vehetnének részt a választásban, mert börtönbe kerülnének vagy meghalnának. Azok akik valóban kihívók akartak lenni, akik valódi alternatívát akartak nyújtani azok vagy száműzetésbe kerültek (Hodorkovszkij), vagy börtönbe (Navalnij), vagy meghaltak (Nyemcov). Putyin diktatúrájában nem indulhat kihívó mert az ilyenekre a diktátor lecsap.
Az Emberi Jogok Európai Bírósága éppen pár hete mondta ki, hogy Navalnijt jogtalanul vették őrizetbe, az ellene felhozott vádak alaptalanok voltak, az eljárás politikailag motivált volt, a célja csak az volt, hogy megakadályozzák a közéleti tevékenységében.
https://index.hu/kulfold/2019/04/09/jogserto_volt_alekszej_navalnij_hazi_orizetbe_helyezese/
De Navalnij legalább túlélte, Nyemcovot végleg megakadályozták a közéleti tevékenységben. Putyin rendszerében nem indulhat kihívó, az ilyen pedig nem demokrácia.
Ebben a történetben a legdurvább az árazás. Egy hektár erdőért évente 600 forintnyi összeget fizetnek a kínaiak.
https://g7.hu/vilag/20190413/letaroljak-sziberia-vegtelen-erdosegeit-a-kinaiak/
Két fatuskó áráért letarolhatnak egy hektár erdőt
Akik Putyinon kívül elindulhatnak azon nem Putyin rendszerének a kihívói, hanem Putyin rendszerének a részei. Zsirinovszkij és Zjuganov nem azért indulnak, hogy alternatívát jelentsenek Putyin helyett, hanem azért, hogy a választás hamis látszatát keltsék. Ha valóban kihívóként indulnának akkor nem vehetnének részt a választásban, mert börtönbe kerülnének vagy meghalnának. Azok akik valóban kihívók akartak lenni, akik valódi alternatívát akartak nyújtani azok vagy száműzetésbe kerültek (Hodorkovszkij), vagy börtönbe (Navalnij), vagy meghaltak (Nyemcov). Putyin diktatúrájában nem indulhat kihívó mert az ilyenekre a diktátor lecsap.
Az Emberi Jogok Európai Bírósága éppen pár hete mondta ki, hogy Navalnijt jogtalanul vették őrizetbe, az ellene felhozott vádak alaptalanok voltak, az eljárás politikailag motivált volt, a célja csak az volt, hogy megakadályozzák a közéleti tevékenységében.
https://index.hu/kulfold/2019/04/09/jogserto_volt_alekszej_navalnij_hazi_orizetbe_helyezese/
De Navalnij legalább túlélte, Nyemcovot végleg megakadályozták a közéleti tevékenységben. Putyin rendszerében nem indulhat kihívó, az ilyen pedig nem demokrácia.
Bocs, de szerintem ez egy kamu kép!
Amikor a neten rákerestem én ezt találtam :
http://crimea-news.info/pytin-masha-i-medved-kak-rabotaet-miagkaia-sila-kremlia/
Elég régi a kép, múlt év novemberi.
Az oldal egy ukrán (amerikai ) propaganda oldal, a képek a svoboda oldalán is feltűnnek
https://www.svoboda.org/a/29609314.html
Valószínűleg azt akarják a képpel bizonyítani, hogy Putyin benne volt az ukrán elnökválasztásban.
Mivel tud többet?Irkut megkapta za első két PD-14 orosz hajtómüvet az MSz-21-hez. Ahogy korábban írtam a 4. repülési protóba szerelik.
Olcsóbb és állítólag kisebb a fogyasztása mint a konkurenseké.Mivel tud többet?
Gurráááá!Irkut megkapta za első két PD-14 orosz hajtómüvet az MSz-21-hez. Ahogy korábban írtam a 4. repülési protóba szerelik.