Valószínűleg megvan neki és köszöni szépen jól érzi magát vele. Szerintem meg mindegy, hogy 1 vagy 100 milliárdod van, egyiket sem tudod felélni ha épésszel költesz.<blockquote rel="gacsat">Na, most mi van Putyi 40 miliárdjával?
Valószínűleg megvan neki és köszöni szépen jól érzi magát vele. Szerintem meg mindegy, hogy 1 vagy 100 milliárdod van, egyiket sem tudod felélni ha épésszel költesz.<blockquote rel="joker"><blockquote rel="gacsat">Na, most mi van Putyi 40 miliárdjával?
Miből gondolod, hogy nem tette meg? A jelenlegi pozíciójával meg amúgyis három nagyságrenddel többre képes, mint a vagyonával.Helyében vennék valami hazai hasznosat belőle, és csinálnék egy hatalmas alapítványt diákok javára.
Valószínűleg megvan neki és köszöni szépen jól érzi magát vele. Szerintem meg mindegy, hogy 1 vagy 100 milliárdod van, egyiket sem tudod felélni ha épésszel költesz.<blockquote rel="gacsat"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="gacsat">Na, most mi van Putyi 40 miliárdjával?
Miből gondolod, hogy nem tette meg? A jelenlegi pozíciójával meg amúgyis három nagyságrenddel többre képes, mint a vagyonával.Helyében vennék valami hazai hasznosat belőle, és csinálnék egy hatalmas alapítványt diákok javára.
Valószínűleg megvan neki és köszöni szépen jól érzi magát vele. Szerintem meg mindegy, hogy 1 vagy 100 milliárdod van, egyiket sem tudod felélni ha épésszel költesz.<blockquote rel="joker"><blockquote rel="gacsat"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="gacsat">Na, most mi van Putyi 40 miliárdjával?
Valószínűleg megvan neki és köszöni szépen jól érzi magát vele. Szerintem meg mindegy, hogy 1 vagy 100 milliárdod van, egyiket sem tudod felélni ha épésszel költesz.<blockquote rel="joker"><blockquote rel="gacsat"><blockquote rel="joker"><blockquote rel="gacsat">Na, most mi van Putyi 40 miliárdjával?
Vagy folytatják az orosz módit, a 200 kilós túlnyomásos kompjúter dobozokkal, és a nitrogén keringető rendszerrel. Minden orosz űrhajónak, és még az ISSnek is elmaradhatatlan része. Ez persze a Vimpelen nem segít.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..