Keressen és vegyen mai Ukrán gépipari eszközöket /háztartási gépeket.Nekem egy ukrán (Dnipro-M) fúrógépem van, Made in Kharkov...
Van egy sanda gyanúm, hogy jó pár évtizeddel túl fog élni engem.
Internet keresők tudnak segíteni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Keressen és vegyen mai Ukrán gépipari eszközöket /háztartási gépeket.Nekem egy ukrán (Dnipro-M) fúrógépem van, Made in Kharkov...
Van egy sanda gyanúm, hogy jó pár évtizeddel túl fog élni engem.
Keressen és vegyen mai Ukrán gépipari eszközöket /háztartási gépeket.
Internet keresők tudnak segíteni.
Látod, hogy tíz méterrel lejjebb van, mint a legmagasabb vízállás.Bakker, ott még a folyók sem apadnak el.
Hogy ketten dirigáljanak?Max feleséget hoznék onnan, ha nem lenne a mostani ilyen konzervatív...
Látod, hogy tíz méterrel lejjebb van, mint a legmagasabb vízállás.
Másrészt ez a vidéki Oroszország nem tűnik olyan lepukkantnak, mint mondják. Mondjuk a hajójegy sem olcsó. 200E Ft egy olyan lakosztály 4 napra, amiben saját klotyó van. A hajó 70 éves, de nagyon rendesen néz ki. Mondjuk a zenetermet az MP3 korában raktárnak használják. Negyed osztályon 45E Ft a 2000 kmes út.
Hogy ketten dirigáljanak?
Mondjuk piramis pózt nem ismerem. Az milyen?Mi a hagyományos családmodellt preferáljuk,vagyis én vagyok a piramis csúcsán.
Ez egy főre van.Napi 50ft nem vészes,főleg ha viszel egy sunát is.
Van zene topik!Jól nyomják!
Milyen érdekes, kevesebb, mint fél év alatt megoldották… voltunk itt páran, akik ezt jósolták.Mégis csak sikerül majd légzsákot és övfeszítőt szerelni a Ladákba: LINK
Az AvtoVAZ is belátta, hogy nagyon gáz ezek nélkül piacra dobni az autókat. Végül megoldották valahogy.
Hat, ugyanugy nez ki a videki Oroszorszag, mint 35 eve, amikor a baratnom volt sziberiaba epitotaborban es hazahozta a diait..... Nezzetek a falusi hazakat a parton, ne a hajot! Ilyen hazakban nalunk max. allatokat tartanak, nem embereket..Bakker, ott még a folyók sem apadnak el.
Ez az Oroszországgal kapcsolatos hírek, események,érdekességek megosztására van. Konkrétan tudomány, technika, gazdaság, kultúra, sport és egyéb témák részére hoztam létre 9 éve. Elfér a videoklipp ebben a topikban.Van zene topik!
Kezdjek most ide több tucatjával minőségi Ukrán könnyű zenei videókat klippeket posztolni?
Hm?