Nem ismertem ezt a rejtélyt, rákerestem:
Lett róla még egy magyar videó, a második meg egy eredeti helyszínelős felvétel!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem ismertem ezt a rejtélyt, rákerestem:
A Fülöp-szigetek lakói három hétig vadásztak a krokodilra...
Élve fogtak el egy hatalmas krokodilt a Fülöp-szigeteken: a hüllő testének hossza eléri a 6,4 métert, súlya - 1075 kilogramm.
A folyó torkolatánál élő óriás hím krokodilt három hétig követték nyomon. A hüllő elpusztította a vadászok által felállított első négy csapdát. A szakértők ezután más csapdákat építettek acélkábelek felhasználásával. Egy este elkapták az óriást...
Mert ha nem kapják el, akkor még mindig vadászniuk kellene rá.És miért kellet elkapni?
És miért kellet elkapni?
gyökerekGondolom megeszik,illetve feldolgozzák,hasznosítják,ahogy mi a bocikat,röfiket,stb.
Pedig finom a farka sülve - grillezve.gyökerek
jaja fasza, ezek mind ételnek vannak tenyésztve, a fenti disznóval+marhával.Pedig finom a farka sülve - grillezve.
Lehet pörkölt is, habár a húsállaga hal-csirke keverék, egy gyenge halizzel, nekem grillezve jobban bejön.
Fogtuk az baj?jaja fasza, ezek mind ételnek vannak tenyésztve, a fenti disznóval+marhával.
Ez ellenben nem. De nyilván mindent meg kell ölni. Mert, csak.
Hát de minek? Nem volt mit ennetek?Fogtuk az baj?
14-15 nap MRI után kb minden a fazékban köt ki.Hát de minek? Nem volt mit ennetek?
Nem értek egyet az ilyen hozzáállással.14-15 nap MRI után kb minden a fazékban köt ki.
Nyúlra gpu-val realitás.
Jaja, nyilván ilyen a fejlett nyugaton sosem fordulhatna elő, hogy hobbiból (Tilos, mégis űzik: folytatódik a kopófalkákkal űzött hajtóvadászat az Egyesült Királyságban), ill. a szadista hajlamaik kiélésére kínoznak állatokat az elmaradott dzsungellakók (Állatkínzás és gyilkosság az új borzalmas trend a brit fiatalok körében).jaja fasza, ezek mind ételnek vannak tenyésztve, a fenti disznóval+marhával.
Ez ellenben nem. De nyilván mindent meg kell ölni. Mert, csak.