Érdekességek a világ országaiból

1:00-tól ON

Minden van rajta és balsoj. :hadonaszos::rolleyes:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha nincs légkondi a vonaton.
aiABRWAOM_M.jpg

_2PSeMMHryk.jpg

aQDwQiOVNTw.jpg

xa0fzRHcEYs.jpg

aiABRWAOM_M.jpg

_2PSeMMHryk.jpg

aQDwQiOVNTw.jpg

xa0fzRHcEYs.jpg

Nemrég utaztam a Gyesev-vel, elég hosszan, ott is elkélt volna egy ilyen kőkorszaki dolog, bár elvileg volt légkondi, csak mit ér, ha nem működik....Leolvadtak az utasok, bár a nők adták meg magukat...a férfiak viselték a tömény izzadtság szagot...

Hát nemtudom, a formavilág elég 2000-es évek eleje. A belső tartalom sem nagy szám, meg elég ingadozó minőséget hallottam.

aiABRWAOM_M.jpg

_2PSeMMHryk.jpg

aQDwQiOVNTw.jpg

xa0fzRHcEYs.jpg
Hát nem 5 perces vonatút volt.
Kértem a legolcsóbb jegyet. Munkácsról mentem Csapig. Valami egy forintért kaptam egyet. Néztem, 100km. Mondtam, nekem nem kell 100 kilóméteres. Itt ez a legkisebb, mondta a kasszírnő.

Azért a külföldi piac ma már többet vár el.
Kis plusz odafigyeléssel az összeszerelés minőségére, nyugaton is el lehet adni ugyanúgy, mint a daciákat. 3-5 évig garanciás, 2-3 havi német fizetésből megveheted, új, elvisz A-ból B-be, alapjában véve semmi rosszat nem mondhatsz el róla, mert teszi a dolgát eszközként, ha meg presztízs autó kell f*sznövelni, akkor az más árkategória.

• Tetszik
Reactions: sidewinder12
Repülőgép temető Kalinyingrádban. Elhagyott légibázis.

Szu-27P, Szu-24, MI-24P, Mi-8, Tu-22M3, An-24

• Tetszik
Reactions: fishbed

Hát az igazat megvallva nekem ez nem tetszik. A Kalina és a Priora (amit az új magyarországi forgalmazó a bánat tudja miért nem hozott be...) sokkal imkább bejön. Pedig a Priora az a régi Szamara utód 2110-es család modellfrissítése, szóval nem egy új konstrukció. Viszont úgy külső formavilágát nézve,mint a belsőt, jobban bejön nekem.